Sponsoroitu

5000 mAh akku, tehokas pikalataus ja 48 MP neloiskamera – Huawei P Smart 2021 tarjoaa 229 eurolla paljon

Huawei P Smart 2021 jatkaa suomalaisten suosimaa P Smart -älypuhelinmallistoa tuomalla entistäkin houkuttelevampia ominaisuuksia. Puhelin tarjoaa todellista vastinetta rahalle, sillä laitteessa on muun muassa massiivinen 5000 milliampeeritunnin akku, tehokas pikalataus, suuri ja tarkka 6,67 tuuman näyttö sekä 48 megapikselin AI-neloiskamera.

Suomessa Huawei P Smart on nyt ostettavissa 229 euron hintaan, ja ostajat tulevat saamaa lisäksi kaupan päälle myös erinomaiset 99 euron arvoiset FreeBuds 3i -kuulokkeet, jos puhelin ostetaan 1. marraskuuta 2020 mennessä. Huawei P Smart 2021 on tarjolla kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta Midnight Black, vihreä Crush Green sekä kultainen Blush Gold.

Tässä artikkelissa tulemme tutustumaan Huawei P Smart 2021 -puhelimen ominaisuuksiin, mutta tarvittaessa lisätietoja löytyy vielä Huawein verkkosivuilta.

Iso akku ja tehokas pikalataus

Haluatko ison akun ja tehokkaan pikalatauksen? Huawei P Smart 2021 vastaa tähän tarpeeseen massiivisen 5000 milliampeeritunnin akkunsa ansiosta, jonka lisäksi Huawei on varustellut uutuuspuhelimen tehokkaalla 22,5 watin Super Charge -pikalatauksella.

Massiivinen 5000 milliampeeritunnin akku toimii yhdessä Huawein älykkään virransäästöalgoritmin kanssa, joiden ansiosta Huawei P Smart 2021 tarjoaa vaivatta jopa 38,2 tunnin ajan 4G-puheluja, 16,6 tunnin online-videotoistoa ja 12 tuntia 4G-verkossa surffausta. Puhti ei Huawei P Smart 2021 -puhelimen akusta tule loppumaan siis kesken päivän edes aktiivisessa käytössä.

Puhelimen mukana toimitetaan oletusarvoisesti tehokas 22,5 watin Super Charge -pikalaturi, jonka avulla pystytään lataamaan puhelimeen virtaa kymmenissä minuuteissa jopa päiväksi. Akku täyttyy supernopeasti Huawein luotettavan ja turvallisen latauksen ansiosta, joka ei päästä puhelinta lämpenemään liikaa.

Tallenna parhaat hetkesi 48 megapikselin AI-neloiskameralla

Puhelimen yksi kohokohdista löytyy takaosan kameroista, sillä Huawei P Smart 2021 tarjoaa jopa neljä kamerasensoria. Neloiskamera koostuu 48 megapikselin ultratarkasta pääkamerasta, 8 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 2 megapikselin makrokamerasta sekä 2 megapikselin syvyysterävyyskamerasta.

Uuden ja monipuolisen kameran avulla Huawei P Smart 2021 -käyttäjät pystyvät taltioimaan parhaat hetket huippulaadulla ja ilman minkäänlaista viivettä. Huawei P Smart 2021 on aina valmis kuvaushetkiin, oli tarvetta taltioida kuvia rakennuksista, maisemista tai suuremmasta joukosta ihmisiä. Lisäksi jos halutaan kuvata yksityiskohtia, niin makrokamera antaa mahdollisuudet myös huippuluokan yksityiskohtien tutkimiseen erittäin läheltä.

Huawei P Smart 2021 -puhelimen ultralaajakulmakameralla kuviin saadaan aikaisempaa enemmän sisältöä.

48 megapikselin kameralla pystytään vangitsemaan unohtumattomat hetket kirkkaiksi ja huippuselkeiksi kuviksi. 8 megapikselin ultralaajakulmakameralla käyttäjät pystyvät taltioimaan mielenkiintoisia 120 asteen kuvakentällä varusteltuja kuvia, joihin saadaan paljon enemmän yksityiskohtia sekä sisältöä. Ultralaajakulmakameran ansiosta Huawei P Smart 2021 -puhelimella saadaan yhteen kuvaan mahdutettua jokin upea rakennus kokonaan, jonka lisäksi joukko ihmisiä mahtuu yhteen kuvaan entistäkin vaivattomammin.

Super-yötilalla saadaan kuviin erinomaisesti yksityiskohtia.

Huawei P Smart 2021 -puhelimen kameralla pystytään taltioimaan erinomaisia kuvia myös hämärässä. Älykkäillä AI-algoritmeilla varustetun Super-yötilan avulla voidaan tutkia jokaisen hetken kauneutta myös vähässä valossa. Lisäksi monikehyksisen kohinanvaimennuksen ansiosta käyttäjät voivat ikuistaa selkeitä valokuvia vähemmällä kohinalla myös hämärämmässä ympäristössä.

Suuri 6,67 tuuman Full HD+ -näyttö ja tehoja jokapäiväiseen käyttöön

Huawei P Smart 2021 -puhelimen selvä vahvuus löytyy suuresta 6,67 tuuman näyttöpaneelista, joka on myös tarkka 2400 x 1080 pikselin resoluutionsa ansiosta. Näytössä on lisäksi moderni 20:9-kuvasuhde sekä erittäin miellyttävä värintoisto. Näytön käyttökokemuksesta paremman tekee myös erinomainen 90,3 prosentin näyttö-runkosuhde, jonka ansiosta näkymä on laaja.

Uutuuspuhelimen näyttö tarjoaa myös tehokkaan sinisen valon suodatuksen TÜV Rheinland -sertifioidun Eye Comfort -tilan avulla. Huawei P Smart 2021 on huippuluokan näyttönsä ansiosta siis erinomainen laite esimerkiksi elokuvien katseluun.

Huawei P Smart 2021 on varusteltu myös monilla muilla mielenkiintoisilla teknisillä ominaisuuksilla, sillä puhelimessa on muun muassa tehokas kahdeksanytiminen Kirin 710A -järjestelmäpiiri ja huimat 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Suuren tallennustilan avulla Huawei pyrkii vastaamaan entistä paremmin nuorten kuluttajien tarpeisiin. Lisäksi älypuhelin tarjoaa jopa 512 gigatavun laajennetun tallennustilan erillisellä microSD-muistikortilla.

Huawei P Smart 2021 takaa myös käyttäjänsä yksityisyyden puhelimen sivulle asennetulla sormenjälkitunnistimella, minkä avulla käyttäjät voivat avata puhelimensa lukituksen nopeasti ja turvallisesti. Sormenjälkilukija on integroituna virtapainikkeeseen, joten se on helposti käytettävissä esimerkiksi peukalolla. Puhelimessa on lisäksi paljon muita mielenkiintoisia ominaisuuksia, kuten USB-C-tyypin latausliitin sekä 3,5 millimetrin kuulokeliitin.

Katseita kääntävä design

Huawei P Smart 2021 on hiottu viimeistä yksityiskohtaan myöden ammattitaidolla ja siinä on myös ylellinen pinnoite, joka takaa tyylikkään ja katseita kääntävän designin. Puhelimessa on esimerkiksi kaarevat ulkomuodot, jotka tarjoavat miellyttävän kosketustuntuman sekä istuvuuden käteen.

Värejä on yhteensä kolme, jotka ovat kaikki erittäin tyylikkäitä. Esimerkiksi vihreä Crush Green poikkeaa massasta värillänsä ja kultainen Blush Gold erottuu joukosta hienolla liukuvärjätyllä ja pirteällä viimeistelyllä. Musta Midnight Black tarjoaa tutun ja turvallisen värivaihtoehdon, jos hakusessa on laite, joka on tyylikkäästi tummanpuhuva.

Huawei P Smart 2021 -puhelimen mitat ovat 165,65 x 76,88 x 9,26 millimetriä ja painoa laitteella on 206 grammaa. Kyseessä on myös erittäin jämäkkä sekä arkista päivittäistä elämää kestävä puhelin, joka on huolellisesti suunnitellun designin ansiota.

Sovellukset kätevästi AppGallery-sovelluskaupasta tai Petal Searchin kautta

Petal Searchin kautta pystytään nyt asentamaan ja päivittämään tuttuja sovelluksia.

Yksi Huawei P Smart 2021 -puhelimen houkuttelevista ominaisuuksista on EMUI 10.1 -käyttöliittymä, jonka ansiosta uutuuspuhelimesta saadaan kaikki hyöty irti. EMUI 10.1 on suunnattu fiksuun elämään ja se tekee myös Huawei P Smart 2021 -puhelimesta kyvykkään päivittäisiin askareisiin sekä tehokkaaseen työskentelyyn. EMUI 10.1 -käyttöliittymän avulla pystytään ottamaan esimerkiksi älykäs näyttökuva vain kopauttamalla näyttöä kahdesti rystysellä.

Puhelimessa on lisäksi Huawein oma, kehittynyt ja monipuolinen AppGallery-sovelluskauppa, joka kasvaa kovaa tahtia päivittäin. AppGallerysta löytyvät muun muassa HSL-, Moovit-, Leffapeli-, Neverthink- ja SmartumPay -sovellukset, ja sovelluslistausta voisi jatkaa myös lähes loputtomiin.

Tulet löytämään AppGallerysta kaiken tarvitsemasi ja lisää sovelluksia voidaan asentaa myös Petal Search -palvelun kautta. Petal Search – hakutyökalu on yksi kolmesta tavasta AppGallery- ja Phone Clone -sovellusten ohella, joilla Huawei-käyttäjät voivat löytää ja ladata sovelluksia HMS-laitteilleen. Petal Search on luotu yhteistyössä maailmanlaajuisten ja eurooppalaisten hakukoneiden johtajien, kuten Qwantin ja Yandexin kanssa, minkä ansiosta se pystyy vastaamaan korkeimpiin markkinastandardeihin ja tarjoamaan käyttäjälle innovatiivisen, monipuolisen ja turvallisen hakukokemuksen.

Petal Search on erinomainen työkalu sellaisten sovellusten asentamiseen, joita odotetaan vielä AppGallery-sovelluskaupan valikoimiin. Petal Search kerää yhteen paikkaan tutut Android-sovellukset ja toimii samalla hakukoneena sovelluksille. Petal Searchin kautta on mahdollista asentaa aina myös uusimmat versiot kaikista sovelluksista, jotka ovat palvelun kautta ladattu puhelimeen.

Phone Clone -palvelun avulla tiedot, sovellukset ja tiedostot pystytään siirtämään kätevästi vanhasta puhelimesta uuteen Huawei-puhelimeen.

Petal Maps tarjoaa monipuoliset kartta- ja navigointipalvelut Huawei P Smart 2021 -puhelimelle.

Petal Maps on myös nyt saatavilla Huawei P Smart 2021 -puhelimelle, joka on Huawein oma kartta- ja navigointipalvelu. Petal Maps tarjoaa monipuolisesti toimintoja, kuten 2D/3D-näkymät, vaiheittaisen navigoinnin, ravintoloiden ja kauppojen paikkatiedot sekä aukioloajat, reaaliaikaiset liikennetiedot, sijainnin hakutoiminnot ja suosikkisijaintien listauksen.

Petal Maps on turvallinen käyttäjälleen. Huawei noudattaa Petal Maps -navigointipalvelun ja sovelluksen osalta tiukasti paikallisia tietoturva- ja yksityisyydensuojakäytäntöjä, -lakeja ja määräyksiä kaikissa niissä maissa, joissa Petal Maps on saatavilla. Käyttäjien sijaintidata suojataan alusta loppuun salauksella ja edistyneimmillä yksityisyydensuojatekniikoilla.

Petal Maps -karttapalvelu on ladattavissa ilmaiseksi Huawein AppGallerysta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Sponsoroitu