MotorolaYleinen

Motorola Razr 5G saapuu myyntiin Suomessa huomenna 1499 euron hintaan

Motorola on ilmoittanut aloittavansa Suomessa uuden taittuvanäyttöisen Razr 5G -älypuhelimen myynnin. Motorola Razr 5G jatkaa alkuvuodesta Suomessa myyntiin tulleen Razr-puhelimen tarinaa, tuomalla tarjolle nyt viidennen sukupolven mobiiliverkkoyhteydet, uudistetun kameran sekä kestävämmän rakenteen. Samalla Motorola Razr 5G on kilpailija Samsungin taittuvanäyttöiselle Galaxy Z Flip 5G -puhelimelle.

Uutuuspuhelimen myynti alkaa Suomessa huomenna 28. lokakuuta, ja hintaa sillä on huimat 1499 euroa. Suomessa tarjolle tulee laajasti vain yksi väriversio, joka on Polished Graphite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr 5G tarjoaa 6,2 tuuman suuruisen taittuvan näytön, kun laite avataan. Motorola kutsuu näyttöä nimellä Flex View Display ja siinä on Motorolan monista puhelimista tuttu 21:9-kuvasuhde. Toinen näytöistä löytyy laitteen ulkopuolelta ja sen koko on 2,7 tuumaa. Kyseessä on myös OLED-tekniikkaan perustuva kosketusnäyttö, josta päästään käsiksi kaikkiin tarvittaviin sovelluksiin, kameraan, puheluihin sekä pikavalintoihin.

Tehoista on vastaamassa Qualcommin tuttu Snapdragon 765G -järjestelmäpiiri, jossa on myös integroitu 5G-modeemi, joka takaa tuen viidennen sukupolven mobiiliverkkoyhteyksille. RAM-muistia Motorola Razr 5G tarjoaa 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa on oletusarvoisesti 256 gigatavua. Kameroita Motorola Razr 5G tarjoaa tasan kaksi, joista toinen on ulkopuolella ja toinen sisäpuolella. Pääkamerana on 48 megapikselin tasoinen sensori, jossa on f/1.7 aukko, 1.6 um pikselikoko sekä optinen kuvanvakain. Laitteen sisäpuolelta löytyy erillinen 20 megapikselin tasoinen kamera, joka on tarkoitettu selfiekuvaamista varten.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisätietoja Motorola Razr 5G -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmin julkaistusta kattavasta artikkelista tämän linkin takaa.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Ylikallis turhake romu.

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola