JollaSailfish OSYleinen

540 toimitetaan ja loput saavat rahat takaisin – Jolla Tablet -hanke viedään kunnialla päätökseen

imgo

Jolla ilmoitti tänään virallisen bloginsa kautta, että Jolla Tabletin tarina viedään päätökseen. Jolla kertoo blogikirjoituksessaan, että tavoitteena on toimittaa vielä 540 kappaleen tabletti erä niille, jotka tilasivat laitteen ensimmäisten joukossa. Muut tabletin tilaajat tulevat saamaan rahansa takaisin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jolla Tablet oli tilattavissa peräti kolme kertaa, joiden aikana tilauksia tehtiin noin 12 000 kertaa. Kuitenkin Jolla kohtasi vaikeita esteitä tabletin kehityksessä. Suurimmat haitat tulivat komponenttien toimituksista sekä näytön laadusta, sillä tabletin kehityksen aikana näyttöpaneeli jouduttiin vaihtamaan peräti kaksi kertaa uuteen. Lokakuussa Jolla oli aloittamassa tablettilaitteen toimitukset, jolloin yhtiö pystyi toimittamaan vain pienen 121 kappaleen erän tabletteja.

Jolla on luvannut niille, jotka eivät tablettiaan tule saamaan, että yhtiölle maksettujen laitteiden hinnat tullaan maksamaan takaisin asiakkaille. Jolla palauttaa siis tabletin ostoon käytetyn rahasumman, toimituskulut sekä mahdolliset jo ennakoon ostetut lisälaitteet. Puolet palautuksista pyritään tekemään huhtikuuhun mennessä ja loput palatukset pyritään tekemään vuoden sisällä.

Yhtiö kertoo myös, että tablettien toimitus ja rahojen palautusprosessit alkavat heti, kun kaikki on saatu valmiiksi. Jos olet tilannut Jolla Tabletin, niin lähiaikoina sähköpostiisi pitäisi kolahtaa viesti, jossa on ohjeet siitä, mitä pitäisi tehdä. Jolla painottaa myös, että asiakkaiden kannattaa odottaa viestiä, ennen kuin ottavat yhteyttä yhtiön tukitiimiin.

Lähde: Jolla Tablet: Aiming for Closure

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla