RedmiYleinen

5G-yhteyksillä varusteltu Redmi K30 Pro julkaistaan maaliskuussa

Xiaomin tytärbrändi Redmi on vahvistanut uusia tietoja tulevasta Redmi K30 Pro -versiosta, mikä julkaistaan ainakin aluksi Kiinan markkinoilla. Kyseessä on paranneltu versio jo viime vuoden lopulla julkaistuista keskihintaisista Redmi K30- ja Redmi K30 5G -puhelimista. Uusien tietojen mukaan pro-versio julkaistaan virallisesti maaliskuun aikana.

Redmi on vahvistanut asian omalla Weibo-sivullansa, jossa on julkaistu kuva puhelimen etuosasta sekä kerrottu laitteen saavan 5G-yhteydet. Kuvassa nähdään laite, jonka näytössä ei ole minkäänlaisia loviratkaisuja tai etukamerareikiä. Vielä Redmi K30 -puhelimissa nähtiin kaksoisetukamera, joita varten näyttöön oli tehty reikä. Nyt Redmi K30 Pro -mallissa tullaan suurella todennäköisyydellä näkemään jonkinlainen pop-up-kamera.

Tulevan puhelimen muitakin teknisiä tietoja on jo ehditty vahvistamaan. Redmi K30 Pro tulee saamaan tehonsa Qualcommin tuoreimmasta sekä tehokkaimmasta Snapdragon 865 -järjestelmäpiiristä, johon on yhdistettynä X55-modeemi, joka takaa monipuoliset 5G-yhteydet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tarkkaa julkaisuajankohtaa ei ole vahvistettu, mutta Redmi K30 Pro tullaan näkemään Kiinan markkinoilla maaliskuun aikana. Globaaleilla markkinoilla puhelinta todennäköisesti joudutaan odottamaan pitkälle kevääseen.

Lähde: Weibo (Redmi / kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi