JollaSailfish OSYleinen

Uusi Sailfish OS -puhelin julkaistaan 13. lokakuuta – tätä on luvassa

Accione julkaistaan 13.10.2017

Suomalainen Jolla ilmoitti MWC-messuilla yhteistyöstä bolivialaisen Jala Groupin kanssa, jonka tavoitteena on tuoda Accione Sailfish OS -älypuhelin markkinoille. Uuden puhelimen julkaisu on jatkuvasti lähenemässä ja myös Jala on vahvistanut julkaisevansa Accione-puhelimen 13. lokakuuta 2017.

Uutuuspuhelimesta ei ole tähän mennessä tiedetty vielä oikeastaan mitään, mutta FCC:n tietokannasta on paljastunut kuvia sekä joitakin tietoja. Aikaisemmin nähdyissä luonnoskuvissa Accionessa on ollut mukana myös sormenjälkilukija, mutta nyt uusissa live-kuvissa puhelin näyttää varsin perinteiseltä alemman hintaluokan laitteelta. Kuvista voidaan päätellä, että laitteessa voisi mahdollisesti alla metallinen tai muovinen kuori. Accionessa näyttää olevan etukameran kaverina vielä erillinen selfie-salama, jollaista ei toistaiseksi ole nähty missään muussa Sailfish-puhelimessa. Lisäksi kuvista nähdään puhelimessa olevan USB-C -tyypin latausliitin, jota ei myöskään muissa Sailfish-laitteissa ole. Kuvien mukaan puhelimessa tulee olemaan myös perinteinen 3,5 mm kuulokeliitin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Ulkoisesti Accione tulee olemaan siis varsin perinteinen älypuhelin. FCC:n kuvat paljastavat myös, että kyseessä ei ole missään nimessä huippupuhelin, vaan teknisesti samaa luokkaa kuin esimerkiksi Jolla C tai Inoi R7. Puhelimessa on Qualcommin Snapdragon 210 (MSM8909) -järjestelmäpiiri, joka on tarkoitettu halpoihin älypuhelimiin. Muista laitteen teknisistä ominaisuuksista ei vielä tässä vaiheessa ole tarkempia tietoja.

Jala tulee julkaisemaan Accione-puhelimen siis 13. lokakuuta, eli noin kuukauden päästä.

 

Lähde: Jala Accione, FCC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kuka on jala?

Kommentoi

Lisää aiheesta:Jolla