HonorYleinen

Alle 120 euroa maksava Honor 8A julkaistiin Kiinassa

Honor on julkaissut kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden Honor 8A -älypuhelimen, joka asettuu ominaisuuksiltaan ja hinnoittelultaan alempaan hintaluokkaan. Yksi puhelimen erikoisuuksista on ilman kuulokkeita käytettävä FM-radio.

Honor 8A:n näyttö on kooltaan 6,09 tuumaa ja siinä on HD+ -tarkkuus. Tehoista on vastaamassa MediaTekin Helio P35 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on 3 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa on tarjolla 32 tai 64 gigatavua mallista riippuen. Honor 8A tukee myös muistikorttia aina 512 gigatavuun asti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takakameroita puhelimessa on tällä kertaa vain yksi ja sen tarkkuus on 13 megapikseliä, jossa on f/1.8-aukko sekä automaattitarkennus. Etukameran tarkkuus Honor 8A -puhelimessa on 8 megapikseliä ja siinä on f/2.0-aukko. Sormenjälkilukijaa ei puhelimessa ole, vaan tällä kertaa luotetaan pelkkään etukameralla toteutettuun kasvojentunnistukseen. Akun kooksi Honor on ilmoittanut 3020 milliampeerituntia. Honor 8A:ssa hyödynnetään microUSB-latausliitintä sekä siinä on perinteinen 3,5 mm kuulokeliitin.

Kiinassa puhelin tulee tarjolle 3 + 32 gigatavun versiossa sekä 3 + 64 gigatavun versiossa. Edullisemman hinta on 799 yuania, eli noin 116 euroa. Tarjolle tulevat väriversiot musta, sininen, kultainen ja punainen. Toistaiseksi ei ole tietoa Honor 8A -puhelimen globaalista julkaisemisesta tai saapumisesta Suomen markkinoille.

Lähde: Honor 8A (VMALL-verkkokauppa)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor