HuaweiYleinen

Huawei P30 kuva- ja videovuodossa – Kuulokeliitin tekee paluun

Steve Hemmerstoffer on julkaissut yhdessä 91mobiles.com -sivuston kanssa yhteistyössä luotettavia kuvia sekä videon tulevasta Huawei P30 -puhelimesta. Uudet kuvat paljastavat yhdessä videon kanssa pitkälti kaikki tulevan huippupuhelimen ulkoiset toteutukset. Kuvat perustuvat kuitenkin vasta varhaisiin 3D-malliksiin, mutta niitä voidaan pitää silti varsin luotettavina.

Kuvista nähdään Huawei P30 -puhelimen saavan alumiinisen kehyksen sekä lasiset pinnat. Etuosassa valtaa pitää näyttö, joka on onnistuttu viemään lähelle laitteen reunoja. Lisäksi näytössä on pieni vesipisaramainen lovi, jossa on etukamera. Puhelimen takaosassa on kolmoiskamera, jonka alapuolella on salama. Takaosassa on myös suurella todennäköisyydellä liukuvärjätty lasi. Huawei P30:n oikeassa kyljessä on äänenvoimakkuuspainikkeet sekä punainen virtapainike. Erillistä sormenjälkilukijaa ei ole nähtävissä, joka tarkoittanee sitä, että Huawei on integroinut sormenjälkilukijan näyttöön.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa on nähtävissä myös yksi odottamaton uudistus, nimittäin perinteinen 3,5 mm kuulokeliitin on tekemässä paluun. Huawei P20 -puhelimesta ei kuulokeliitintä löytynyt, mutta vuotojen mukaan Huawei P30 tulisi tämän ominaisuuden tuomaan takaisin.

Huawei tulee julkaisemaan Huawei P30 -puhelimen todennäköisesti yhdessä Huawei P30 Pron sekä Huawei P30 Liten kanssa maaliskuun lopussa tai huhtikuun alussa. Puhelimen julkaisuaika saattaa myös olla odotettua aikaisemmin esimerkiksi MWC 2019 -messujen yhteydessä Barcelonassa helmikuussa.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei