Yleinen

Amazon esitteli päivitetyt Kindle Paperwhite- ja Paperwhite Signature Edition -lukulaitteet

Amazon on tänään julkaissut kaksi uutta versiota suositusta Kindle-lukulaitteesta, jotka kantavat nimiä Kindle Paperwhite ja Paperwhite Signature Edition. Laitteet ovat lähes samanlaiset, mutta Signature Edition tarjoilee muutaman lisäominaisuuden, joita ei perusversiosta löydy.

Uudessa Paperwhite-lukulaitteessa on aikaisempaa suurempi 6,8 tuuman näyttö sekä pienemmät kehykset. Lisäksi Amazon on ilmoittanut lisänneensä näytön kirkkautta jopa 10 prosentilla ja näytön värilämpötilaa on mahdollista säätää lukemisen helpottamiseksi. Signature Edition -version näyttö tukee lisäksi automaattista kirkkauden säätämistä ympäristön valaistuksen perusteella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Amazon kertoo pidentäneen akun keston jopa 10 viikkoon, joka tarkoittaa parhainta akunkestoa tähän asti Kindle-laitteissa. Uudet lukulaitteet ladataan USB-C-liitännän kautta ja täyteen latautumisen kerrotaan kestävän noin 2,5 tuntia. Signature Edition eroaa perusmallista langattoman latauksen tuella, jota ei ole myöskään aikaisemmin mistään Kindle-laitteesta löytynyt.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kindle Paperwhite -perusversio tarjoaa 8 gigatavua sisäistä tallennustilaa ja Signature Edition pitää sisällään selvästi suuremman 32 gigatavun sisäisen tallennustilan. Amazon on keskittynyt myös päivittämään käyttöliittymää, jossa kerrotaan oltavan nyt helpompi siirtyä aloitusnäytön, kirjaston ja nykyisen kirjan välillä. Uudistetussa kirjastonäkymässä on myös uudet suodattimet ja lajitteluvaihtoehdot sekä uusi kokoelmanäkymä.

Amazon on aloittanut tänään uusien Kindle Paperwhite- ja Paperwhite Signature Edition -laitteiden ennakkomyynnin. 139 dollarin hintaisen perusversion toimitukset alkavat 27. lokakuuta ja 189 dollarin hintaisen Signature Editionin toimitukset käynnistyvät 4. marraskuuta.

Lähde: Amazon

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Yleinen