AndroidGoogle

Android 7.0 Nougat vihdoin julki ja tulossa sinulle pian

Google on viimeinkin julkaissut Android Nougat 7.0:n ja se on tulossa sinulle piakkoin. Viiden esikatselu version jälkeen Android Nougat 7.0 on vihdoin valmis jakeluun.

Uusia ominaisuuksia Android 7.0:sta löytyy paljon. Android 7.0 isoimpana asiana on uusittu käyttöliittymä, joka mahdollistaa paremman tuottavuuden. Mukana on myös jaettunäyttö, uudistuneet ilmoitusten ulkoasu, uusia emojeita, myös pinnanalla on tapahtunut paljon uudistuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vulkan rajapinta tuo mukanaan näyttävämpiä pelejä, jotka myös toimivat paremmin. Vulkan auttaa laitteen järjestelmäpiiriä, jolloin järjestelmäpiirin suorituskyky pystytään hyvödyntämään paremmin. Uudistuneet päivitykset tuovat saumattomat päivitykset Androidiin, jolla tarkoitetaan päivitysten latausta taustalla ja asentamalla sen omalla levyosiolleen.

Android Nougat 7.0 tulee ensin Nexus laitteille(pois lukien Nexus 5 ja sitä aiemmat) ja LG:n V20 laitteelle, kun kyseinen laite julkaistaan. OTA päivitykset alkavat piakkoin, mutta voit ladata ”Factory Image”, heti kun se tulee saataville. Päivitämme artikkeliin linkit ”Factory Imageihin” heti, kun ne tulevat saataville.

Päivitetty

Android 7.0 Nougat ”Factory Images” läydät täältä: Android

Lähde: Google

Toni Aaltonen
Toni Aaltonen on kokenut teknologiabloggaaja; hänellä on ollut monia blogeja ja suosituin niistä on ollut JollaSuomi. Tonin apuna kirjoittamisessa on noin kymmenen vuoden aikana haalittu kokemus teknologiasta

    1 Kommentti

    1. Päivittyi Nexus 6P heti jo aamulla… Makeaa Nugaata 🙂

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Android