AndroidXiaomiYleinen

Android 8.0 Oreo -päivitys saapui Xiaomi Mi A1 -puhelimelle – näin asennat

Xiaomi Mi A1 ruusukulta

Xiaomi ja Google lupasivat yhdessä syksyllä Xiaomi Mi A1 -puhelimen julkaisun yhteydessä, että laite tulee saamaan Android 8.0 Oreo -päivityksen vuoden 2017 aikana. Nyt 31.12.2017 Xiaomi on ilmoittanut aloittaneensa päivityksen jakelun vihdoin Mi A1 -puhelimelle globaalisti. Kyseessä on Android 8.0 Oreo (7.12.29) -päivitys.

Uusia ominaisuuksia Android Oreossa ovat muun muassa kuva kuvassa ja autofill-ominaisuus, joka muistaa salasanat, nopeuttaakseen kirjautumista sovelluksiin. Lisäksi päivityksestä löytyy parannuksia suojaukseen sekä nopeuteen. Google on lisännyt käyttöjärjestelmäänsä myös 60 uutta emojia. Android 8.0 Oreossa on panostettu sovelluksien taustatyöskentelyn vähentämiseen, jotta puhelimien akku kestäisi paremmin. Googlen mukaan uusi Android-versio käynnistyy jopa kaksi kertaa nopeammin kuin mitkään muut Android-versiot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Koska kyseessä on merkittävä ohjelmistopäivitys, niin Xiaomi jakaa sen porrastetusti. Päivitys on tulossa kaikille Xiaomi Mi A1 -puhelimille ladattavaksi lähitulevaisuudessa. Xiaomin mukaan Oreo-päivitystä ennen puhelimeen pitää olla asennettuna joulukuun tietoturvapäivitys, jotta Oreo-päivitys on mahdollista ladata. Päivitykset voi tarkistaa menemällä: Asetukset > Tietoja puhelimesta > Järjestelmäpäivitykset > Tarkista päivitykset.

Lähde: Xiaomi

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android