AndroidHMDNokiaYleinen

Nokia-puhelimien kamerasovellus paljasti uusia puhelimia: Nokia 9, Nokia 7 Plus, Nokia 4 ja Nokia 1

HMD Global on jälleen päivittänyt kamerasovellustaan Nokia 5 -puhelimella. Viimeksi kamerasovellus paljasti mielenkiintoisia tietoja mahdollisista Nokia 9 -puhelimen ominaisuuksista. Tällä kertaa sovelluksen syövereistä paljastuu uusia, toistaiseksi tuntemattomia Nokia-puhelimien nimiä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamerasovelluksen APK-tiedostosta löytyy monia png-muodossa olevia kuvia, mutta tällä kertaa joukkoon on lisätty lukuisien Nokia-puhelimien logoja. Joukossa ovat muun muassa jo tutut Nokia 2, Nokia 3, Nokia 5, Nokia 6, Nokia 7 ja Nokia 8, mutta näiden lisäksi on logot myös puhelimille Nokia 1, Nokia 4, Nokia 7 Plus ja Nokia 9. Tiedoista löytyvät logot ovat tarkoitettu sovelluksen vesileima ominaisuuteen, jolloin kuvan päälle saa näkymään puhelimen logon. Näiden tietojen pohjalta on siis mahdollista sanoa, että HMD Global on kehittämässä edellä mainittuja puhelimia, vaikka osa mallinimistä on varsin kyseenalaisia. Esimerkiksi numero 4 on epäonnennumero Kiinassa, jonka takia tämän nimistä puhelinta ei ole odotettu.

NokiaMob.net -verkkosivusto on lisäksi tehnyt löydön, jossa on viittauksia pro-tilaan, eli mahdollisesti nykyistä parempaan manuaalitilaan. HMD Global saattaa esitellä kameran tulevia muutoksia mahdollisesti seuraavan kerran esimerkiksi Nokia 9 -puhelimen julkaisun yhteydessä, jonka odotetaan tapahtuvan alkuvuodesta.

Lähde: NokiaMob.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android