AppleYleinen

Apple esitteli 149,95 euron hintaiset Beats Studio Buds -kuulokkeet – varusteltu taustamelun vaimennuksella

Apple on esitellyt tänään uudet Beats Studio Buds -kuulokkeet, jotka ovat täyslangattomat nappikuulokkeet. Kyseessä ovat Applen tähän asti pienimmät kuulokkeet, joissa on lisäksi varsin tuttuja ominaisuuksia. Kuulokkeiden kohokohtia ovat pitkä akunkesto sekä aktiivinen taustamelun vaimennus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Beats Studio Buds -kuulokkeet tarjoavat kompaktin koon, jollainen on nähty monien valmistajien nappikuulokkeissa viime vuosina. Beats Studio Buds -kuulokkeissa on myös tutut tulpat, joilla ne tiivistyvät korvaan. Applen mukaan kuulokkeet ovat IPX4-sertifikaatin mukaisesti hien ja vedenkestävät. Kuulokkeissa on Beats-logo selvästi esillä ja kuulokkeet on esitelty kolmessa väriversiossa, jotka ovat punainen, musta ja valkoinen. Latauskotelo kuulokkeissa on kompakti ja se on varusteltuna myös Beats-logolla sekä etuosassa on LED-ilmaisinvalo.

Kuulokkeiden yksi avainominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus, jonka rinnalla on myös läpinäkyvyystila, joka helpottaa pysymään hereillä ympäröivistä äänistä. Beats Studio -kuulokkeissa on lisäksi tuki automaattiselle Spatial Audiolle Apple Musicissa. Äänenlaatu on 8,2 mm elementtien varassa, joiden pitäisi tarjota hyvä äänentoisto. Apple luottaa kuulokkeissa Bluetooth 5.2 -yhteyteen, mutta valitettavasti kuulokkeissa ei ole Applen H1-piiriä, vaan mukana on Beatsin kustomoima piiri.

Apple on kertonut kuulokkeiden tarjoavan 8 tunnin akunkeston musiikkia kuunnellessa taustamelun vaimennuksen ollessa pois päältä. Latauskotelon kerrotaan tarjoavan jopa 16 tuntia lisää virtaa, joka tarkoittaa yhteensä 24 tunnin akunkestoa. Taustamelun vaimennuksen ollessa päällä akunkesto tippuu 15 tuntiin. Beats Studio Buds -kuulokkeita ladataan USB-C-liittimen kautta, eikä Apple ole laittanut mukaan langatonta latausta.

Apple on ilmoittanut Beats Studio Buds -kuulokkeiden tulevan myyntiin 149,95 euron hintaan Suomessa. Kuulokkeiden tarkasta myynninalkamisajasta ei vielä ole tietoa, mutta Applen mukaan ne ovat tulossa ”tänä kesänä”.

Lähde: Apple.com (Beats Studio Buds)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple