AppleYleinen

Apple esitteli kolme uutta väriversiota HomePod mini -älykaiuttimesta – tältä se näyttää keltaisena, oranssina ja sinisenä

Apple esitteli jo vuosi sitten HomePod mini -älykaiuttimen, joka on nyt saanut kolme uutta väriversio. Aikaisemmin HomePod mini oli saatavilla ainoastaan valkoisena sekä mustana, mutta nyt valikoima laajenee keltaisella, oranssilla ja sinisellä värillä.

Uudet keltainen, oranssi ja sininen väriversiot ovat saatavilla marraskuusta lähtien ja hinnan Apple on pitänyt ennallaan. HomePod mini maksaa uusissakin väreissä tutun 99 dollaria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

HomePod mini -laitteessa on verkkokangasmuotoilu. Laitteen yläosassa on pieni näyttö Sirin aaltoanimaatioita varten ja äänenvoimakkuuden säätämistä varten. Muotoilu on HomePod-kaiutinta selvästi kompaktimpi sekä pallomaisempi. Äänentoistosta on vastaamassa kehittyneet kaiuttimet, ja audiokokemus on 360 asteinen.

Kaiuttimeen on saanut Apple S5 -piiri sekä U1-siru. Useampi HomePod mini -kaiutin voidaan yhdistää saumattomasti toisiinsa, jolloin saadaan luotua vaikuttava stereoäänentoisto. Yksi HomePod minin kohokohta on se, että kaiutin toimii myös keskeisenä keskuksena kaikille HomeKit-laitteille. Käyttäjät pystyvät hallitsemaan esimerkiksi valoja, verhojaan tai muita älykotituotteita kaiuttimen kautta.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple