HonorYleinen

Honor 50 julkaistiin ensimmäisillä Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla – kilpailee hinnalla ja mielenkiintoisilla ominaisuuksilla

Honor on julkaissut uuden Honor 50 -puhelimen nyt ensimmäisillä globaaleilla markkinoilla. Malesia on saanut tällä kertaa olla ensimmäinen maa, jossa Honor 50 tulee myyntiin Kiinan ulkopuolella. Toistaiseksi Honor ei ole kertonut tietoja Euroopan osalta, mutta muun muassa Suomessa julkaisun on vahvistettu tapahtuvan 26. lokakuuta.

Malesiassa Honor 50 on tulossa saataville 25. lokakuuta alkaen ja tarjolla on kaksi muistiversiota, jotka ovat 6 + 128 ja 8 + 256 gigatavua. Edullisempi versio maksaa 1699 Malesian ringgittiä ja kalliimpia versio 1999 ringgitiä, jotka ovat suoraan muunnettuna 351 ja 414 euroa. Malesiassa puhelimesta on tulossa tarjolle neljä väriversiota, jotka ovat Frost Crystal, Emerald Green, Midnight Black sekä Honor Code.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinan ulkopuolisilla markkinoilla Honor 50 tarjoaa myös Googlen palvelut, sillä itsenäinen Honor ei ole enää Huaweille asetettujen rajoitteiden piirissä. Puhelimessa on siis Googlen sertifioima Android 11, jonka päällä on Magic UI 4.2 -käyttöliittymä.

Honor 50 tarjoaa 6,57 tuuman OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä etukameraa varten tehty keskitetty etukamerareikä. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 6 tai 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 tai 256 gigatavua sisäistä tallennustilaa versiosta riippuen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kameroiden osalta Honor 50 on varusteltuna 108 megapikselin pääkameralla, 8 megapikselin ultralaajakulmakameralla sekä kahdella 2 megapikselin kameralla. Etuosassa on yksi kamera, jonka tarkkuus yltää 32 megapikseliin. Honor 50 tarjoaa 4300 milliampeeritunnin akun ja 66 watin tehoisen pikalatauksen. Honorin mukaan akku latautuu 20 minuutissa 70 prosentin varaukseen ja täyteen lataaminen kestää noin 45 minuuttia.

Lähde: Honor Malaysia

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor