AppleiOSYleinen

Apple julkaisee uudet iPhonet kello 20.00 – Näin voit seurata tilaisuutta livenä

Apple tulee tänään julkaisemaan uudet iPhone-puhelimensa yhtiön pääkonttorin Steve Jobs -teatterissa kello 20.00 Suomen aikaa. Apple tulee lähettämään tilaisuuden live-lähetyksenä yhtiön sivujen välityksellä. Tilaisuudessa tullaan mahdollisesti näkemään jopa kolme uutta puhelinta sekä uudistettu älykello.

Applen tilaisuutta voit seurata Applen sivujen kautta, jos alla olevat laitevaatimukset täyttyvät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Laitevaatimukset tilaisuuden katsomiseen:

  • iPhone, iPad tai iPod Touch käyttäen Safaria. Vaatimuksena iOS 10 tai uudempi
  • Mac käyttäen Safaria. Vaatimuksena macOS Sierra 10.12 tai uudempi
  • Windows 10 -tietokone käyttäen Microsoft Edge -selainta
  • Toistamalla Apple TV:ssä AirPlayn kautta. Vaatimuksena Apple TV:n 2-sukupolvi tai uudempi, jossa on viimeisin Apple TV -ohjelmisto tai tvOS
  • Myös muilta alustoilta voi seurata tilaisuutta (kuten Android ja Linux). Vaatimuksena on viimeisin versio Chromesta tai Firefoxista

Lisäksi Apple lähettää tilaisuuden livenä myös Twitterin välityksenä, joka on ensimmäinen kerta yhtiön historiassa. Ennen Apple rajoitti tilaisuuksien näkemisen vain Applen omien laitteiden kautta, mutta viime aikoina tilaisuuksia on voinut katselle jo myös Windows-laitteilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen tilaisuudesta on tulossa hyvin mielenkiintoinen, jos Applella on annettavana uusia laitteita puhelimista älykelloihin. Applen julkaisutilaisuus järjestetään siis tänään keskiviikkona 12. syyskuuta Suomen aikaa kello 20.00.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple