AndroidHonorYleinen

Honor 8X saapuu Eurooppaan 11. lokakuuta

Honor julkaisi hiljattain kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Honor 8X- ja Honor 8X Max -puhelimet. Myös Euroopassa ainakin toisesta uutuuspuhelimesta päästään nauttimaan, sillä Honor on vahvistanut julkaisevansa Honor 8X -mallin Euroopassa 11. lokakuuta.

Kiinassa esitellyssä Honor 8X -mallissa on kooltaan 6,5 tuuman näyttö ja siinä on Full HD+ -tarkkuus. Tehoista vastaa Huawein oma Kirin 710 -järjestelmäpiiri, jonka kaverina on mukavat 6 gigatavua RAM-muistia. Sisäistä tallennustilaa Honor 8X tarjoaa 128 gigatavua ja mukana on myös paikka muistikortille. Akunkestosta on vastaamassa 3750 milliampeerituntia, jota ladataan hyödyntämällä USB-C-tyypin latausliitintä. Puhelimesta löytyy lisäksi perinteinen 3,5 millimetrin kuulokeliitin sekä sormenjälkilukija. Kameroita puhelimessa on kaksi takana ja yksi edessä. Pääkamera rakentuu 20 megapikselin pääsensorista ja 2 megapikselin syvyyssensorista, jonka avulla on mahdollista taltioida bokeh-efektillisiä kuvia. Etukameran osalta Honor tyytyy yhteen 16 megapikselin sensoriin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lasista ja alumiinista rakentuva Honor 8X on kotimarkkinoillaan tarjolla sinisenä, mustana, punaisena ja violettina. Hintaa puhelimen 4/64 Gt versiolta löytyy Kiinassa halvimmillaan 1399 juania, joka on euroihin käännettynä noin 177 euroa. Lisäksi myyntiin tulee 6/64 Gt versio, mikä maksaa 1599 juania (n. 200 euroa)  ja kallein 6/128 Gt versio kustantaa 1899 juania, eli 240 euroa.

Lähde: GSMArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android