AppleYleinen

Apple julkaisi suuren iOS 10.3 -päivityksen iPhone- ja iPad -laitteille

Find My AirPods

Apple on julkaissut uuden iOS 10.3 -päivityksen yhtiön iPhone-, iPad- ja iPod -laitteille. Lisäksi Apple laittoi jakoon myös macOS 10.12.4 -version, watchOS 3.2:n ja tvOS 10.2 -päivityksen.

Uusi iOS 10.3 tuo mukanaan merkittäviä uudistuksia ja korjauksia. Yksi uusista ominaisuuksista on muun muassa ”Find My AirPods”, jonka avulla on mahdollista etsiä ja paikantaa AirPods -kuulokkeet. Myös Siri on saanut päivityksen mukana pari uutta ominaisuutta. Suurin uudistus päivityksessä on kuitenkin uusi tiedostojärjestelmä APFS (Apple File System), joka saapuu kaikille tuetuille iOS-laitteille. Tarkemmat tiedot päivityksestä löydät Applen sivuilta. 

Kelloille suunnattu päivitys watchOS 3.2 sisältää päivityksiä muun muassa Siriin. Nyt Siri voi hyödyntää kolmannen osapuolen sovelluksia. Mukana tulee myös teatteritila, jonka avulla näytön pitäisi pysyä pimeänä elokuvateatterissa. MacOS 10.12.4 -päivitys sisältää Night Shift -ominaisuuden, jonka avulla laitteen näyttö suosii lämpimiä värejä iltaisin. Applen tvOS 10.2 -päivitys ei sisällä mitään huomattavia uusia ominaisuuksia.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple