Turing PhoneYleinen

Uusi käänne TRI:n uuden puhelimen julkaisussa: ”Uutta tietoa ensi kuussa”

Olemme aikaisemmin kertoneet, että Turing Robotic Industriesin piti julkaista uusi puhelin 23. maaliskuuta The Luxury Technology Show -tapahtumassa New Yorkissa, mutta todellisuudessa mitään uutta ei kuitenkaan vielä julkaistu.

Tapahtumassa Turing otti ensiaskeleen kohti uuden Turing Phone Appassionato -puhelimen julkaisua niin sanottuna ”soft launchina”. Tietojen mukaan uuden puhelimen toimitusten odotetaan alkavan viimeistään syyskuussa 2017, joten ei ole erikoista, ettei puhelinta vielä julkaistu.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Turing Robotic Industriesiä läheltä seuraava Jayard George on twiitannut muutaman kuvan yhtiön New Yorkin  tapahtumasta. Tilaisuudessa ei ole tiettävästi ollut nähtävillä uutta Appassionato -puhelinta, mutta ainakin yhtiön alkuperäinen Turing Phone on ollut nähtävillä.

Tietojen mukaan tulevasta puhelimesta tullaan kuulemaan lisää 10. tai 11. huhtikuuta, eli ensi kuussa. Uutuuspuhelimen pitäisi rakentua Liquidmorphium -materiaalista ja safiirilasista. Laitteen sisällä hyrrää Qualcommin Snapdragon 821 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on 6 gigatavua RAM-muistia. Turing Phone Appassionato -puhelimessa on käyttöjärjestelmänä Android 7.1.1, mutta myös Sailfish OS -version pitäisi olla tulossa myöhemmin.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Turing Phone