AppleYleinen

Apple julkaisi toisen sukupolven Apple Watch SE -älykellon – päivitetty versio muutamalla uudistuksella

    Toisen sukupolven Apple Watch SE.

Apple on tänään julkaissut uuden sukupolven Apple Watch SE -älykellon. Kello on seuraaja 2020 julkaistulle Apple Watch SE -kellolle. Toisen sukupolven Apple Watch SE -älykellon järjestelmäpiiri on päivitetty aiemmasta S5-piiristä uudempaan S8-järjestelmäpiiriin. Tämän avulla suorituskyvyn luvataan parantuvan 20 prosenttia aiempaan Watch SE -kelloon verrattuna.

Apple Watch Series 8 -kellon tavoin toisen sukupolven Apple Watch SE tukee Applen uutta auto-onnettomuuden tunnistustoimintoa, joka on toteutettu uudella kolmiakselisella gyroskoopilla sekä parannellulla kiihtyvyystunnistuksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tämän lisäksi kellossa on edelleen mukana ensimmäisen sukupolven Apple Watch SE -kellosta tutut sensorit, eli optinen sykemittaus, epäsäännöllisen sydämen sykkeen tunnistus, epänormaalin matalan sekä korkean sykkeen tunnistus. Näiden sensoreiden lisäksi mukana on tutut kaatumisentunnistus, kompassi ja GPS-yhteys.

Apple Watch SE -kellon ominaisuudet kootusti.

Toisen sukupolven Apple Watch SE -kellon akun kesto on aiemmistakin malleista tutut 18 tuntia, mutta kello tulee saamaan Applen uuden virransäästötilan, jonka ansiosta kellon akun luvataan kestävän joitakin toimintoja karsimalla jopa 36 tunnin verran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Applen mukaan toisen sukupolven Apple Watch SE -älykellon valmistuksessa on huomioitu ympäristöä entistä paremmin ja kellon valmistuksen hiilijalanjäljen kerrotaan olevan jopa 80 prosenttia aikaisempaa pienempi.

Toisen sukupolven Apple Watch SE -kellon saa omakseen edullisimmillaan 309 euron hinnalla. Kello tulee saataville sekä 40 millimetrin että 44 millimetrin kokovaihtoehdoissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myyntiin saapuu kolme värivaihtoehtoa, jotka ovat hopea, keskiyön musta ja tähtivalkea. Kello tulee saataville 16. syyskuuta ja sen hinnat ovat seuraavat:

  • Apple Watch SE (2. sukupolvi), 40 mm, GPS: alkaen 309 €
  • Apple Watch SE (2. sukupolvi), 40 mm, GPS + Cellular: alkaen 359 €
  • Apple Watch SE (2. sukupolvi), 44 mm, GPS: alkaen 349 €
  • Apple Watch SE (2. sukupolvi), 44 mm, GPS + Cellular: alkaen 399 €

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple