AppleYleinen

Apple julkisti toistaiseksi edullisimmat nappikuulokkeensa – Beats Solo Budseissa poikkeuksellinen akkuratkaisu

Beats Solo Buds -kuulokkeet ovat Applen toistaiseksi edullisimmat kuulokkeet 79,99 dollarin hinnalla. Kuulokkeet tulevat myyntiin noin 200 dollarin hintaisten Beats Solo Buds+ -kuulokkeiden rinnalle.  

Kuulokkeissa on kustomoidut kaksikerroksiset elementit, jotka Applen mukaan minimoivat mikrosäröjä. Elementit on sunnattu kuulokkeissa korvasuuttimen suuntaisesti äänenlaadun optimoimiseksi. Äänenlaadun kerrotaan olevan selkeä ja lämmin. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akun kestoksi kuulokkeille luvataan 18 tuntia yhdellä latauksella. Mielenkiintoista kuulokkeiden kotelossa on se, ettei kotelossa ole lainkaan akkua, josta kuulokkeet saisivat lisävirtaa. Virta latauskaapelista kulkee siis suoraan kuulokkeisiin ladaten vain niitä. Apple kertoo Beatsin sivuilla, että Beats Solo Budsien kotelo on pienin kotelo missään Applen kuulokkeista. 

Muiden ominaisuuksien puolesta kuulokkeissa on kantomatkaa ja häiriötöntä toimintaa parantava luokan 1 Bluetooth-yhteys. Kuulokkeista ei löydy taustamelunvaimennusta.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nappikuulokkeista löytyy sekä Applen että Androidin paikannustoiminnot. Tuettuna on myös äänenjako sekä Hei Siri -komento. Äänenjako mahdollistaa useampien kuulokkeiden yhdistämisen yhteen laitteeseen. Kuulokkeet voi yhdistää uuteen laitteeseen.  

Beats Solo Buds -kuulokkeista löytyy Fast Fuel -pikalataustoiminto, jonka luvataan antavan Solo Budseille tunnin lisää virtaa 5 minuuttia kohden. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Beats Solo Buds -nappikuulokkeet maksavat 79,99 dollaria ja värivaihtoehtoina on Matte Black, Arctic Purple, Transparent Red ja Strom Gray. Pakkauksessa toimitetaan neljät erikokoiset korvatulpat. Saataville kuulokkeet tulevat kesäkuussa. 

Lähde: Beats

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple