AppleYleinen

Apple julkisti uudet Beats Solo 4 -kuulokkeet kahdeksan vuoden tauon jälkeen

Apple on tuonut ilman suurempia julkistustilaisuuksia myyntiin uusia kuulokkeita Beats-brändin alle. Kyseessä ovat korvien päälle tulevat Beats Solo 4 -sankakuulokkeet .

Apple päivitti Beats Solo -sarjan kuulokkeita viimeksi vuonna 2016, eli 8 vuotta sitten. 199 dollarin hintaisille kuulokkeille luvataan 50 tuntia akun kestoa, eli parannusta on tullut edeltäjiinsä nähden 10 tuntia. Äänen osalta kuulokkeet ovat varusteltu 40 millimetrin kustomoiduilla elementeillä ja ääni on suunniteltu ensisijaisesti musiikin kuunteluun. Kuulokkeiden pitäisi tarjota aiempaa parempi taajuusvaste samalla kun elektroniset häiriöt vähenevät. 

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeissa on Applen AirPods-kuulokkeista mukana tutut mukautuva tilaääni sekä dynaaminen pään liikkeiden seuranta. Beats Solo 4 -kuulokkeiden mikrofoneja on paranneltu ja Apple kertookin kouluttaneen mirkofonien algoritmeja 7000 tuntia todellisessa käyttöympäristössä, jotta puheäänenlaatu ja ääniavustaja toimisivat parhaalla mahdollisella tavalla. 

Beats Solo 4 -kuulokkeet tukevat Bluetooth 5.3 -version lisäksi USB-C-liitintä ja 3.5 millimetrin kuulokeliitintä. Kuulokkeista ei löydy monista hintaluokkansa kilpailijoista tuttua vastamelutoimintoa.  

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmista julkaistuista kuulokkeista löytyy sekä Applen että Androidin paikannustoiminnot. Tuettuna on myös äänenjako sekä Hei Siri -komento. Äänenjako mahdollistaa useampien kuulokkeiden yhdistämisen yhteen laitteeseen. Kuulokkeet voi yhdistää uuteen laitteeseen.  

Beats Solo 4 -kuulokkeista löytyy Fast Fuel -pikalataustoiminto, jonka luvataan antavan 10 minuutissa virtaa viideksi tunniksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Beats Solo 4 -kuulokkeilla on hintaa 229,90 euroa ja värivaihtoehtoina saatavilla on mattamusta, liuskeensininen ja puuteripinkki. Kuulokkeilla on painoa 217 grammaa. Saataville kuulokkeet tulevat heti. 

Lähde: Beats

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple