AppleYleinen

Apple paljasti: Uudet iPhone 14 -puhelimet esitellään 7. syyskuuta järjestettävässä tilaisuudessa

Apple Eventin kutsu

Apple on tänään vahvistanut odotetun tiedon yhtiön tulevasta julkaisutilaisuudesta. Aikaisemmat huhut julkaisutilaisuuden ajankohdasta pitivät paikkansa, sillä Apple järjestää julkaisun 7. syyskuuta, eli noin kahden viikon päästä. Tilaisuus on tuttuun tapaan kello 20.00 Suomen aikaan.

Tilaisuus kulkee nimellä ”Far out” ja kyseessä on tänä vuonna tapahtuma, jossa on yleisö paikalla. Aikaisemmin Apple on luottanut virtuaalisiin tapahtumiin koronapandemian takia, mutta edelleen tänä vuonna tilaisuudessa odotetaan nähtävän etukäteen nauhoitettuja kohtia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sisällöltään tilaisuus tulee todennäköisesti olemaan varsin täysi tänäkin vuonna. Apple tulee esittelemään yhtiön uudet iPhone 14 -sarjan älypuhelimet, jotka ovat iPhone 14, iPhone 14 Max, iPhone 14 Pro sekä iPhone 14 Pro Max. Apple tulee tänä vuonna luopumaan mini-puhelimesta ja se on korvattu suuremmalla iPhone 14 Max -puhelimella.

iPhone 14 Pro -puhelimien odotetaan olevan mielenkiintoisia uudistuksien osalta. Puhelimiin odotetaan uutta pillerin ja reiän yhdistävää ratkaisua näyttöön. Lisäksi puhelimissa on todennäköisesti A16-järjestelmäpiiri, kun taasen perusmalleissa on viime vuoden järjestelmäpiiri.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tilaisuudessa odotetaan myös uusia Watch Series 8 -älykelloja sekä uutta Watch Pro -älykelloa. Lisäksi odotuksissa on uusien iOS 16, watchOS 9- ja tvOS 16 -versioiden julkaisu. Apple on aikaisemmin vahvistanut iPadOS 16 -päivityksen tulevan tänä vuonna hieman myöhemmin.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple