AppleYleinen

Apple vahvisti: iPad-tablettien odotettu iPadOS 16 -päivitys viivästyy

Tunnettu vuotaja Mark Gurman kertoi jokin aikaa sitten, että Applen uusi iPadOS 16 -käyttöjärjestelmäversio saattaa viivästyä Applen panostaessa iOS 16 -version kehitykseen ennen iPhone 14 -sarjan julkaisua. Käyttäjien ja kehittäjien kerrottiin tuolloin antaneen Applelle paljon palautetta liittyen iPadOS 16 -käyttöjärjestelmän uuteen Stage Manager -ominaisuuteen liittyen.

Palautteen mukaan ominaisuus ei täysin toimi ja on buginen. Tästä johtuen Apple saattaa haluta korjata uuden ominaisuuden rauhassa valmiiksi ja toimintavarmaksi vakaaseen iPadOS 16 -versiojulkaisuun.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nyt Apple on vahvistanut viivästyksen TechCrunch-sivustolle ja kertonut, että tämä vuosi on iPadOS-käyttöjärjestelmälle iso ja Apple haluaa joustaa käyttöjärjestelmän julkaisun kanssa.

Apple kertoo, että vakaa iPadOS julkaistaan omalla aikataulullaan iOS-käyttöjärjestelmän jälkeen. Kaikille käyttäjille vakaa iPadOS julkaistaan versiossa 16.1 samoihin aikoihin, kun Apple julkaisee iOS 16.1 -käyttöjärjestelmäversion jossain kohdin syksyä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

iOS 16, WatchOS 9 ja MacOS 13 -käyttöjärjestelmäpäivityksien vakaat julkaisut nähtänee syyskuussa iPhone 14 -sarjan julkaisun yhteydessä. Huhujen mukaan uudet iPhone 14 -puhelimet saatetaan julkaista 7. syyskuuta.

Lähde: TechCrunch

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple