AppleiOS

Apple Watch 2 julki

applewatch2Applen eilisessä ”See you on the 7th” iPhone julkistustilaisuudessa julkaistiin myös iOS 10:n ja macOS sierran lisäksi uusi Apple Watch 2 älykello.

Ulkoisesti kellot näyttävät melkein samalta kuin viimevuonna, joten uudistukset keskittyivät suurimmaksi osin kellon sisälle. Uudessa Apple Watch series 2:ssa on kaksiytiminen huippunopea prosessori, GPS ominaisuus, uusi toisen sukupolven huippukirkas näyttö sekä vesitiiviys 50 metriin asti. Apple on myös kertomansa mukaan lisännyt uimisen aktiivisuus sovellukseen ja testannut ominaisuutta intensiivisesti liikuntalaboratoriossaan. Kellon pitäisikin siis hyvin kestää uimavetojen rasitus sekä rekisteröidä uimisaktiviteetti huipputarkasti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Apple on tehnyt yhteistyötä Niken kanssa julkaisten uuden Apple Watch Nike+ version joka on suunnattu todellisille juoksuintoilijoille. Nike+ version mukana tulevaa uutta ranneketta mainostetaan kevyenä ja hengittävänä.

Myös Apple Watch Edition päivttyi tällä kertaa halvempaan, lähtöhinnallaan 1479€:n  keraamiseen malliin jonka pitäisi Applen mukaan kestää paremmin kulutusta ja olla vahvempi kuin muut mallit.

Apple on myös jatkanut yhteistyötä Hérmes brändin kanssa tuoden julki uuden Apple Watch 2 Hérmes editionin jonka myynti hoidetaan samoin kuin ensimmäisen mallin.

hermes

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple