AppleYleinen

Apple Watch Series 5 on nyt julkaistu – Näyttö päällä jatkuvasti!

Apple on esitellyt uusien iPhone-puhelimien ja iPadin rinnalla myöskin uuden Apple Watch Series 5 -älykellomalliston. Apple on päivittänyt älykelloaan nyt hienoisesti ja tuonut mukaan toivottuja ominaisuuksia.

Uutuuskellossa on markkinoiden ensimmäinen LTPO Retina -näyttö sekä Applen mukaan kellossa on nyt riittävän hyvä akunkesto, jotta Always-on-Display -ominaisuus on voitu toteuttaa. Tämä tarkoittaa siis, että Watch Series 5 -kelloissa näyttö pysyy aina päällä, jotta kellonaika ja muut tärkeät tiedot ovat aina nähtävissä. Lisäksi Apple on lisännyt kelloon valoisuudentunnistimen sekä kehittyneen virranhallinnan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi Always-on-Display toiminto on periaatteeltaan yksinkertainen ja aina kun käyttäjä katsoo kelloaan, on näyttö kirkkaana ja kun kello ei ole aktiivisessa käytössä, niin näyttö himmenee ja muun muassa näytön virkistystaajuus pienenee, joka takaa paremman akunkeston. Always-on-Display -ominaisuuden ollessa päällä uuden kellon akun kerrotaan kestävän jopa 18 tuntia yhtä jaksoisesti.

Uuden sukupolven Apple Watchin muita uutuuksia ovat muun muassa kompassisovellus, joka antaa tarkat suunta- ja leveystiedot sekä kompassi toimii yhdessä Watch Maps -sovelluksen kanssa. Hätäpuheluiden soittamista Apple Watch tukee nyt yhteensä 150 maassa.

Apple on myös lisännyt kellovalikoimaan uusia materiaaleja sekä tyylejä. Runkovaihtoehtoina ovat alumiini, ruostumaton teräs, titaani kahdessa värissä sekä keraami valkoisena. Apple on laajentanut myöskin rannekevalikoimaansa lukuisilla uusissa tyyleillä.

Apple aloittaa uuden Watch Series 5 -malliston kellojen myynnin Suomessa 20. syyskuuta. Uutuuskellon GPS-version hinnat alkavat Yhdysvalloissa 399 dollarista ja GPS + Cellular -versio maksaa 499 dollaria.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple