AppleYleinen

Apple Watch -älykellot saavat uuden watchOS 8 -päivityksen 20. syyskuuta – näin suositut älykellot uudistuvat

Apple on kertonut myöskin älykelloille suunnatun watchOS 8 -päivityksen saatavuudesta tarkemmin tänään uusien Apple Watch Series 7 -älykellojen julkaisun yhteydessä. Samalla Apple kertoi saatavuuden myös iOS 15- ja iPadOS 15 -päivityksille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uudessa versiossa kuvat-sovellus tulee saamaan uudistetun ruudukkonäkymän valokuville, joka on luokiteltu jaettuihin, suosikkeihin ja muistoihin. WatchOS 8 -version käyttäjät voivat myös jakaa valokuvia iMessage- ja Mail-sovelluksien kautta ja lisätä tekstiä Scribblen kautta kellossa.

Apple on tuonut kelloille myös uuden Mindfulness-sovelluksen, joka muistuttaa rentoutumisesta hengitysharjoituksien avulla. WatchOS 8 tarjoaa uuden muotokuva kellotaulun, joka asettaa iPhonen kameroilla taltioidun muotokuvan kellotaulun ajan ja päivämäärän eteen.

WatchOS 8 sisältää tuen myös unenhengityksen seurannalle, joka laskee hengityksen lukumäärän minuutissa. Lisäksi kello ilmoittaa kaikista huomionarvoisista muutoksista hengityksessä. Fitness-sovellukseen Apple on kehittänyt kaksi uutta urheilutilaa, jotka ovat Tai Chi ja Pilates.

Älykellot tulevat myös tukemaan UWD-tekniikkaa, jolla pystytään yhdistämään laitteet älyautojen avaimiin ja älykodin avaimiin. Myös uudelleen suunnitellun Home-sovelluksen avulla käyttäjät voivat lähettää viestejä HomePod tai HomePod mini -laitteille, käyttää älykameroita ja kodinkoneita.

watchOS 8 on ladattavissa tuetuille Apple Watch -kelloille 20. syyskuuta lähtien, eli ensi viikon maanantaina. Applen uusi watchOS 8 -käyttöjärjestelmäversio on tulossa ladattavaksi useille vanhemmille älykelloille aina Watch Series 3 -kelloista lähtien. Alapuolella on listattuna kaikki päivityksen saavat kellot.

  • Apple Watch Series 3
  • Apple Watch Series 4
  • Apple Watch Series 5
  • Apple Watch SE
  • Apple Watch Series 6

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple