AppleYleinen

Applen älykellot saivat watchOS 8.5 -päivityksen – parannuksia eteisvärinän havaitsemiseen

Apple laittoi jakoon iPhone- ja iPad-laitteille uudet iOS 15.4- ja iPadOS 15.4 -päivitykset, mutta samalla myös Applen älykellot ovat päivittyneet uuteen ohjelmistoversioon. Kelloille on tästä päivästä lähtien saatavilla watchOS 8.5 -päivitys, jonka jälkeen älykellot ovat aikaisempaakin parempia.

Kyseessä on suurin watchOS-päivitys sitten viime syyskuussa julkaistun watchOS 8 -version jälkeen, mutta viimeksi kaksi kuukautta sitten Apple laittoi jakoon watchOS 8.4 -päivityksen. Uudessa watchOS 8.5 -versiossa Apple on laittanut mukaan tuen useille uusille emojeille. Päivityksen mukana on myös parannuksia eteisvärinän havaitsemiseen, mahdollisuus valtuuttaa Apple TV -ostoksia sekä tuettuna on EU:n digitaalinen koronarokotetodistusmuoto lompakko-sovelluksessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uusi watchOS 8.5 -päivitys voidaan ladata iPhonen Apple Watch -sovelluksen kautta menemällä: Yleiset > Ohjelmistopäivitys. Päivityksen edellytyksenä on, että kellon akun varaustaso on vähintään 50 prosenttia ja se on asetettuna laturiin.

watchOS 8.5 -päivityksen uudistukset:

  • Mahdollisuus valtuuttaa Apple TV -ostoja ja -tilauksia.
  • COVID-19-rokotuskortit Lompakossa tukevat nyt EU:n digitaalista koronatodistusmuotoa.
  • Epäsäännöllisen rytmin ilmoitukset on päivitetty havaitsemaan eteisvärinä paremmin. Saatavilla Yhdysvalloissa, Chilessä, Hongkongissa, Etelä-Afrikassa ja monilla muilla alueilla, joilla ominaisuus on saatavilla.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple