OnePlusYleinen

OnePlus Buds Pro -kuulokkeista tulossa Suomessa saataville uusi väriversio – ”rajoitettu erä tulossa hyvin pian”

OnePlus Buds Pro -kuulokkeiden hopea väriversio.

OnePlus julkaisi viime kesänä ensimmäiset huippuluokan OnePlus Buds Pro -kuulokkeensa, joiden hinta asettui 149 euroon. Yli puoli vuotta julkaisun jälkeen OnePlus on ilmoittanut laajentavansa kuulokkeiden värivalikoimaa Suomessa uudella ja uniikilla versiolla.

Alun perin OnePlus toi huippuluokan Buds Pro -kuulokkeet myyntiin kahdessa väriversiossa, jotka olivat valkoinen Glossy White sekä musta Matte Black. Kiinassa OnePlus esitteli tammikuussa uuden hopean väriversion kuulokkeista, joka on nähtävästi tulossa myös Suomessa saataville hyvin pian.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus on julkaissut virallisella Twitter-tilillään tiedon, että luvassa on rajoitettu erä OnePlus Buds Pro -kuulokkeita hopeassa väriversiossa. Kuulokkeiden kerrottiin olevan tulossa hyvin pian saataville, mutta vielä tarkkaa aikataulua ei ole kerrottu. OnePlussan twiitti on nähtävissä alapuolella.


Hopeinen väriversio tarjoaa kokonaan kiiltävän rakenteen niin kuulokkeissa kuin latauskotelossakin. Teknisesti kuulokkeissa ei ole mitään muutoksia verrattuna jo markkinoilla oleviin versioihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Buds Pro -kuulokkeet ovat OnePlussan toistaiseksi kehittyneimmät kuulokkeet, jotka asettuvat 149 euron hintapisteeseen Euroopassa. Kuulokkeiden äänenlaatu on 11 millimetrin dynaamisien elementtien varassa ja OnePlussan mukaan yksi kohokohdista on aktiivinen taustamelun vaimennus, joka voi suodattaa jopa 40 desibelin melun. Akunkesto on parhaimmillaan OnePlus Buds Pro -kuulokkeissa jopa 38 tuntia ja tuettuna on pikalataus ja langaton lataus.

Olemme SuomiMobiilissa jo aikaisemmin arvostelleet OnePlus Buds Pro -kuulokkeet. Arvostelun voi lukea tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (OnePlus Suomi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus