AppleiOSYleinen

Applen beetaohjelmistossa vihjaus – Julkaistaanko uudet iPhone-puhelimet 10. syyskuuta?

Beetaohjelmisto on saattanut paljastaa tulevien puhelimien julkaisupäivän.

Apple on julkaissut seitsemännen iOS 13 -beetaversion rekisteröityneille käyttäjille ja samalla on saattanut paljastua tulevien iPhone-puhelimien virallinen julkaisupäivämäärä. Apple on haudannut iOS 13:n koodiin vihjeen siitä, että tulevat iPhone-puhelimet nähdään 10. syyskuuta.

Beetaohjelmiston koodista löytyy artikkelissa oleva iOS-kuvakaappaus, jossa on päivämäärä tiistai 10. syyskuuta. Viime vuonna koodista paljastui vastaava päivämäärä, joka oli 12. syyskuuta ja tällöin Apple myös järjesti iPhone-julkaisutilaisuuden. Myöskin nyt voidaan olettaa siis, että kuvakaappaus vahvistaa Applen suunnittelevan julkaisevansa uusia iPhone-puhelimia 10. syyskuuta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jos Apple julkaisee iPhone-puhelimia 10. syyskuuta ja samalla pysyy aikaisempien vuosien aikataulussa, niin myöskin tulevien puhelimien myynnin alkamispäivät voidaan tietää etukäteen. Todennäköisesti Apple aloittaa ennakkomyynnin 13. syyskuuta ja toimitukset alkavat 20. syyskuuta ensimmäisissä maissa.

Nyt paljastunut päivämäärä saattaa pitää paikkansa, mutta kaikki sen ympärillä olevat uutisoinnit ovat spekulointia siihen asti, kunnes Apple vahvistaa järjestävänsä julkaisutilaisuuden. Varmaa on kuitenkin, että Apple tulee esittelemään uusia iPhone-puhelimien syksyn aikana.

Lähde: iHelp BR

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple