RedmiYleinen

Redmi-johtaja julkaisi videon 64 megapikselin neloiskamerapuhelimen tuotantolinjalta

Xiaomi kertoi aikaisemmin elokuussa, että yhtiön alabrändi Redmi tulee julkaisemaan yhden markkinoiden ensimmäisistä 64 megapikselin kameralla varustelluista älypuhelimista pian. Nyt Redmin johtaja Lu Weibing on julkaissut Weibossa videon 64 megapikselin neloiskamerapuhelimen tuotantolinjalta.

Video paljastaa vielä julkaisemattoman puhelimen takaosan kamerat, joita on yhteensä neljä. Kolme kameraa löytyy pystysuorasti ja yksi kamera on näiden oikealla puolella. Videon mukaan puhelimessa ei ole myöskään tuoreimmista Redmi-puhelimista tuttua pop-up-etukameraa, vaan tällä kertaa etukamera on todennäköisesti toteutettu pisaraloviratkaisulla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Weibingin mukaan Redmin 64 megapikselin neloiskamerapuhelimen massatuotanto alkoi puoli kuukautta sitten. Valitettavasti puhelimesta ei tiedetä tällä hetkellä mitään muuta, mutta todennäköisesti julkaisun voidaan olettaa tapahtuvan tulevien viikkojen aikana Kiinassa. Odotuksien mukaan kyseessä olisi Redmi Note 8 -mallinimeä kantava keskihintaluokan älypuhelin.

Lähde: Lu Weibing (Weibo/kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi