SamsungYleinen

Applen jalanjäljissä: Samsung toi Self-Repair-palvelun myös Suomeen – Korjausoppaat ja viralliset varaosat mahdollistavat laitteiden korjaamisen itse

Samsung avasi jo aikaisemmin Self-Repair -itsekorjauspalvelun Yhdysvalloissa sekä Etelä-Koreassa, jonka jälkeen se laajeni kesäkuussa muutamaan Euroopan maahan. Nyt Samsung on laajentanut palvelua entisestään, sillä myös Suomi on saatu vihdoin mukaan. Ilmoitus on tehnyt aivan Applen jalanjäljissä, sillä Applen vastaava palvelu laajeni viime viikolla Suomeen.

Nyt Samsungin itsekorjauspalvelu on saatavilla myös Suomessa, jonka lisäksi se on avautunut kymmeniin muihinkin maihin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Palvelu tarjoaa Samsungin laitteiden käyttäjille pääsyn alkuperäisiin varaosiin, mahdollistaen näin näytön, takaosan lasin, latausportin, kaiuttimen, SIM-kortin pidikkeen sekä sivunäppäimen ja äänenvoimakkuuden säätimen vaihtamisen. Samoin Galaxy Book -sarjan käyttäjät voivat korjata etu- ja takakotelon, näytön, akun, kosketuslevyn, virtapainikkeen sormenjälkilukijan, kumijalat, tuulettimen ja kaiuttimet.

Ensimmäistä kertaa Samsung laajentaa ohjelmaansa myös taittuviin puhelimiin, mukaan lukien Galaxy Z Flip5 ja Z Fold5. Tämä tarjoaa Galaxy-käyttäjille lisää valinnanvaraa saadakseen enemmän irti laitteistaan pidentämällä niiden käyttöikää. Joulukuussa Samsung on luvannut lisätä enemmän Galaxy-tuotteita, mukaan lukien Galaxy S23 -sarja, Tab S9 -sarja ja Galaxy Book2 Pro -sarja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Samsung mainitsee varaosien hintoja verkkokaupassa. Esimerkiksi Galaxy Z Fold5:n taittuva näyttö maksaa 526,73 euroa ja lasinen takakuori 34,92 euroa. Vastaavasti Galaxy S23 Ultran näyttö maksaa 208,47 euroa sekä takalasi 51,27 euroa.

Samsungin tarjoamiin korjausoppaisiin sekä saatavilla oleviin varaosiin voi tutustua Samsungin sivuilta tämän linkin takaa.

Lähde: Samsung

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung