AppleYleinen

Applen uudet Beats Studio Buds + -kuulokkeet julkaistiin parannetulla melunvaimennuksella ja pidemmällä akunkestolla

Applen omistuksessa oleva Beats on julkistanut uudet Beats Studio Buds+ -kuulokkeet aikaisemmin tällä viikolla. Kyseessä on paranneltu versio aikaisemmista malleista, sillä mukaan on saatu parempi melunvaimennus sekä pidempi akunkesto.

Uusissa Beats Studio Buds+ -kuulokkeissa on kustomoitu ”Beats Proprietary Platform” -piiri, joka tukee nyt nopeaa yhden kosketuksen yhdistämistä Apple-laitteiden kanssa. Mukana on myös Hey Siri- ja Apple Find My -tuet sekä laitteen vaihtaminen iCloudin kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Uutena ominaisuutena on myös tuki Google Fast Pair- ja Google Find My Device -ratkaisujen kanssa. Apple on saanut kuulokkeisiin myös äänivaihdon useampien laitteiden sekä käyttöjärjestelmien välillä. Apple lupaa aktiivisen melunvaimennuksen sekä äänen taltioinnin puheluiden aikana olevan parantuneen selvästi 3-kertaa suurempien mikrofonien ansiosta.

Beats Studio Buds+ -kuulokkeisiin on saatu myös tuki tilaäänelle Dolby Atmosin kanssa. Apple on toteuttanut kuulokkeista uuden läpikuultavan version, joka näyttää tyylikkäältä. Kuulokkeista on tehty IPX4-luokituksen mukaisesti roiskevedenkestävät.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Akunkesto on parantunut hieman. Apple lupaa Studio Buds+ -kuulokkeille 9 tunnin akunkeston ja latauskotelon kanssa se kasvaa 36 tuntiin. Lataus onnistuu USB-C-liittimen kautta, ja 5 minuutin pikalataus tuo mukanaan akkua tunniksi.

Apple tarjoaa kuulokkeita kolmessa väriversiossa, jotka ovat läpinäkyvä, musta ja kermanvalkoinen. Suomessa Beats Studio Buds+ -kuulokkeet maksavat 199,95 euroa.

Lähde: Beats

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple