AppleYleinen

Apple laittoi jakoon iOS 16.5-, iPadOS 16.5- ja watchOS 9.5 -päivitykset tuetuille iPhone-puhelimille, iPad-tableteille ja älykelloille

Apple iPhone 14 Pro

Apple on laittanut jakoon uusia päivityksiä yhtiön laitteille. Jaossa on nyt versionumeroa iOS 16.5 ja iPadOS 16.5 kantavat päivitykset iPhone-puhelimille ja iPad-tableteille. Lisäksi älykellot ovat saaneet watchOS 9.5 -päivityksen. Kyseessä on jo viides päivitys iOS 16 -käyttöjärjestelmälle.

Kokoa päivityksellä on iPhone-puhelimille alle 800 megatavun verran, joten kyseessä on melko kookas päivitys. Päivityksen omalle laitteelle voi käydä lataamassa menemällä: Asetukset > Yleiset > Ohjelmistopäivitys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimille Apple kertoo päivityksen mukana tulevan LGBTQ+-yhteisöä ja -kulttuuria kunnioittava Pride-juhla-taustakuva lukitusnäytölle. Lisäksi Apple on korjannut useamman ongelman, joita ovat olleet Spotlightin toiminnan lakkaaminen, Podcastien latautumisongelmat CarPlayssä sekä Ruuta-aika-asetuksen ongelmat. Vastaavat ongelmat on korjattu myös iPad-tableteissa.

Ios 16.5 -päivityksen muutokset:

  • Uusi LGBTQ+-yhteisöä ja -kulttuuria kunnioittava Pride-juhla-taustakuva lukitulle näytölle.
  • Korjaa ongelman, jossa Spotlight saattoi lakata reagoimasta.
  • Korjaa ongelman, jossa Podcastit ei välttämättä ladannut sisältöä CarPlayssa.
  • Korjaa ongelman, jossa Ruutuaika-asetukset saattoivat nollautua tai eivät välttämättä synkronoituneet kaikkiin laitteisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

IpadOS 16.5 -päivityksen muutokset:

  • Korjaa ongelman, jossa Spotlight saattoi lakata reagoimasta.
  • Korjaa ongelman, josta johtuen Ruutuaika-asetukset saattoivat nollaantua tai eivät välttämättä synkronoituneet kaikkiin laitteisiin.

Älykelloille julkaistussa watchOS 9.5 -päivityksessä Apple kertoo olevan uusia ominaisuuksia, parannuksia ja virheenkorjauksia, joista yksi on muun muassa uusi LGBTQ+-yhteisöä ja -kulttuuria kunnioittavan Pride-juhla-kellotaulun.

Lähde: Apple

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple