ASUSYleinen

ASUS esittelee uudet Zenfone 8 -puhelimet kello 20.00 – katso tilaisuutta täältä!

Asus tulee julkaisemaan tänään 12. toukokuuta kello 20.00 alkaen uudet Zenfone 8 -malliston älypuhelimet. Jo aikaisemmin Asus on itse vihjannut luvassa olevan kompakti laite erinomaisella suorituskyvyllä. Lisäksi Asus on aikaisemmin paljastanut ainakin jossakin uusista puhelimista olevan IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys sekä 3,5 mm kuulokeliitin. Asus lähettää julkaisutilaisuuden suorana lähetyksenä YouTuben kautta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen ja kuvavuotojen mukaan luvassa olisi ainakin kaksi uutta älypuhelinta, jotka ovat Zenfone 8 ja Zenfone 8 Flip. Uutuuspuhelimista Zenfone 8 on todennäköisesti kompaktimpi versio, kun taasen Zenfone 8 Flip muistuttanee enemmän viime vuoden Zenfone 7 -malliston puhelimia, koska kääntyvä kamera on laitteessa säilytetty. Huhujen mukaan puhelimissa olisi Qualcommin tuorein Snapdragon 888 -huippupiiri. Tarkemmin aikaisempiin huhuisin Zenfone 8 -puhelimesta voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa.

Uusien Zenfone 8 -puhelimien julkaisua voi seurata alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta tänään kello 20.00 Suomen aikaa.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:ASUS