XiaomiYleinen

Vuotokuvat paljastavat: Tältä näyttää ensi viikolla julkaistava POCO M3 Pro 5G

Xiaomi vahvisti tänään julkaisevansa globaalisti uuden POCO M3 Pro 5G -älypuhelimen ensi viikolla 19. toukokuuta. Uutuuspuhelimen on odotettu olevan pitkälti samanlainen kuin jo esitelty Redmi Note 10 5G, mutta nyt uudet vuotokuvat vahvistavat ainakin muutamia muutoksia muotoilussa sekä viimeistelyssä.

Kuvat vahvistavat POCO M3 Pro 5G:n olevan sama laite kuin Redmi Note 10 5G:n, mutta nyt muotoilusta on tehty hieman enemmän POCO:n omannäköinen. Takaosassa nähdään laatikkomainen ulkoneva kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Kamera-alue on korostettuna vielä erikseen suurella mustalla kehyksellä, jossa on kookas POCO-logo ja teksti ”Designed by POCO”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvissa POCO M3 Pro 5G on esillä kolmessa väriversiossa, jotka ovat harmaa, keltainen sekä sininen. Kuvien perusteella puhelin on valmistettu kiiltävästä muovista. Puhelimen oikeassa kyljessä on virtapainikkeeseen integroitu sormenjälkilukija ja etuosassa nähdään etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli.

Jos aikaisemmat tiedot pitävät paikkansa, niin POCO M3 Pro 5G tulee saamaan Dimensity 700 -järjestelmäpiirin, 6,5 tuuman näyttöpaneelin 90 hertsin virkistystaajuudella sekä 48 megapikselin kolmoiskameran. Puhelimeen odotetaan myös 5000 milliampeeritunnin akkua sekä Android 11 -käyttöjärjestelmää. Tarkemmat tiedot varmistuvat kuitenkin vasta julkaisun jälkeen ensi viikon keskiviikkona.

Lähde: Twitter (Ishan Agarwal)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi