ASUSYleinen

ASUS esitteli ROG Phone 6- ja ROG Phone 6D -puhelimista Batman-erikoisversion – 1249 euron hinnalla saa paljon Batman-erikoisuuksia

ASUS ROG Phone 6 Batman Edition

Asus esitteli tänään uudet ROG Phone 6D- ja ROG Phone 6D Ultimate -puhelimet, jotka olivat varusteltuna MediaTekin kehittämällä Dimensity 9000+ -järjestelmäpiirillä. Lisäksi Asus on esitellyt puhelimista ainutlaatuisen ROG Phone 6 Batman Edition -erikoisversion. Batman-faneille on tarjolla erikoisversio niin ROG Phone 6 -sarjan puhelimista kuin uusista ROG Phone 6D -sarjan puhelimista.

Erikoisversiossa on luonnollisestikin paljon erikoista alkaen aivan myyntipakkauksesta. Asuksen mukaan erikoisversiossa on uusi Batman-laatikko, jonka sisällä on paljon Batman-teemaista tavaraa. Muun muassa sisältä löytyy Batman Aero Case -suojakuori, Batman SIM-luukun avaustyökalu ja LED-signaalivaloheitin, jonka avulla voi heijastaa lepakkosignaalin erilaisille pinnoille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ASUS ROG Phone 6 Batman Edition

Batman-versiossa ei ole teknisesti mitään eroavaisuuksia perusmalleihin, vaan muutokset ovat ulkoisia. Puhelimien takaosassa on esimerkiksi RGB Batman -logo ja musta väri sopii hyvin Batman-estetiikkaan. Ohjelmistopuolella Asus on lisännyt erikoisversioon kustomoituja Batman-teemoja, live-taustakuvia, latausanimaation sekä erilaisia Always-on-display-kellotauluja.

Asus tuo Batman-erikoisversion myyntiin Euroopassa aluksi Dimensity 9000+ -järjestelmäpiirillä varusteltuna, mutta siitä julkaistiin myös Snapdragon 8+ Gen 1 -versio. Kaikessa yksinkertaisuudessaan Asus on siis julkaissut niin ROG Phone 6D- kuin ROG Phone 6 -puhelimestakin Batman-version.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Suomessa myyntiin tulee Dimensity 9000+ -versio, jonka hinta asettuu 1249 euroon. Puhelimen ennakkomyynti on aloitettu Asuksen omassa verkkokaupassa ja sen toimituksien kerrotaan alkavan 31. lokakuuta 2022. Kyseessä on 12 + 256 gigatavun muistiversio.

Lähde: ASUS

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS