ASUSYleinen

ASUS julkisti mobiililaitteille suunnatun ROG Tessen -peliohjaimen Pohjoismaissa – Hinta 124,9 euroa

ASUS ROG Tessen

Asus on julkistanut tänään uuden ROG Tessen Mobile Controller -peliohjaimen Pohjoismaissa. Asuksen mukaan kyseessä on ainoa markkinoilla oleva mobiililaitteille suunniteltu taitettava peliohjain. Ohjaimessa on ohjelmoitavat takasäätimet, kumityynyt puhelinkoteloiden yhteensopivuuden takaamiseksi, mekaaniset kytkimet etupainikkeille ja D-padille sekä konsolitason ohjaussauvat.

ROG Tessenin taittuva muotoilu tekee laitteesta helposti matkassa pidettävän, sillä käyttäjät voivat sujauttaa sen mihin tahansa laukkuun tai jopa taskuun. ROG Tessen pitää puhelimet turvallisesti vaakasuorassa asennossa, ja ohjaimen vasen puoli taittuu alas, jolloin puhelin voidaan helposti liittää ohjaimen pidennettyyn USB-C-liittimeen. Kun yhteys on muodostettu, ohjaimen vasemman puolen voi kääntää ylös ja teleskooppiset alumiinisillat voidaan säätää lukitsemaan puhelin paikoilleen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Asuksen mukaan ROG Tessen on suunniteltu tarjoamaan pelaajille konsolin kaltaisia pelikokemuksia liikkeellä ollessa. Sen 18 mm korkea oikean puolen sauva tarjoaa 22 asteisen liikkeen tarkkaa hallintaa varten, kun taas ergonomiset kädensijat on suunniteltu ulospäin laajentuviksi mukavaa pitkäkestoista pelaamista varten. Ohjaimen etupainikkeet ja D-pad on varustettu korkealaatuisilla mekaanisilla kytkimillä, jotka tarjoavat nopean vasteen, tuntopalautteen ja pitkäikäisyyden.

ROG Tessenin kaksi alumiinista takasäädintä voidaan ohjelmoida lennossa ROG-painikkeen tai Armoury Crate -sovelluksen kautta. Niiden avulla pelaajat voivat suorittaa monimutkaisia pelinsisäisiä komentoja tai yhdistelmiä. Armoury Crate tarjoaa kehittyneitä mukautusvaihtoehtoja sekä pääsyn lukuisiin asetuksiin, kuten painikkeiden uudelleenkartoituksiin ja valaistustehosteisiin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ROG Tessen -ohjaimen ROG-painike voidaan myös määrittää sovelluksen kautta nopeisiin yhden kosketuksen komentoihin, kuten kuvakaappausten ottamiseen, pelitallennusten aloittamiseen, valaistustehosteiden vaihtamiseen tai Armoury Craten käynnistämiseen.

Ohjaimeen on lisäksi saatu 18 watin tehoinen läpivientilataus, joka mahdollista pelaamisen sekä puhelimen lataamisen samaan aikaan. USB-C-yhteys tarjoaa 500 Hz siirtonopeuden, joka varmistaa, että jokainen komento näkyy välittömästi näytöllä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ROG Tessenissä on Aura RGB -valaistus, joka tarjoaa mukautus- ja personointimahdollisuudet. Laitteen etupuoli on koristeltu pienillä ROG-logoilla ja leikkauksilla, kun taas takaosassa on kohotettuja, mikro kolmionmuotoisia tekstuurimerkintöjä parantamassa pitoa.

ROG Tessen on yhteensopiva useimpien Android-puhelimien kanssa. Kokoa laitteella on taivutettuna 94 x 92 x 85 millimetriä ja painoa on 136 grammaa.

Lähde: Asuksen tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS