SamsungYleinen

Vuotaja: Samsungin odotetun Galaxy Ring -älysormuksen saatavuus voi olla rajoitettua – Euroopassa myyntiin vain harvoissa maissa

Samsung Galaxy Ring

Samsung tulee odotettavasti huomenna, 10. heinäkuuta julkaisemaan uudet taittuvanäyttöiset Galaxy Z -sarjan puhelimensa, mutta myös uudet puettavat laitteet. Näiden joukkoon on huhuttu kuuluvan muun muassa Galaxy Watch 7- ja Galaxy Watch Ultra -älykellojen, Galaxy Buds 3 -kuulokkeiden sekä Galaxy Ring -älysormuksen.

Varmasti monien odottama Galaxy Ring -älysormus tulee herättämään paljon kiinnostusta. Samsung vahvisti sormuksen jo alkuvuodesta Galaxy S24 -sarjan puhelimien yhteydessä, mutta keväällä MWC-messuilla sormus oli jo esillä. Julkaisua on saatu kuitenkin odottaa pitkään, ja nähtävästi sormus jää vain harvojen herkuksi ainakin aluksi.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotaja Roland Quandt on kertonut X-palvelussa, että Galaxy Ring -älysormuksen saatavuus saattaa olla rajoitettua ainakin julkaisun aikaan. Lähteeksi hän mainitsee jälleenmyyjien kertomat tiedot. Vuotajan mukaan suurin osa suurista Länsi-Euroopan maista saa sormuksen myyntiin, joista esille nostetaan Saksa ja Ranska. Muiden maiden ei kuitenkaan kerrota saavan sormusta ainakaan heti myyntiin.

Suomi ei kuulu määritelmään Länsi-Euroopasta, joten Galaxy Ring ei välttämättä ole tämän tiedon pohjalta tulossa myyntiin täällä. On kuitenkin hyvä huomata, että Samsung ei ole sormusta vielä virallisesti julkaissut, vaan tarkempia tietoja saatavuudesta ja hinnasta saadaan varmasti julkaisun aikaan huomenna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kyseessä on ensimmäinen Samsungin älysormus, joten heikko saatavuus voi johtua esimerkiksi pienestä valmistuskapasiteetista tai yksinkertaisesti sormuksen toimitusketjuista tai jälleenmyyjien innostuksesta laitetta kohtaan. Lisäksi sormuksesta on erittäin monta versiota, sillä kokoja on aikaisempien huhujen mukaan 8 kappaletta ja värejäkin kolme.

Aikaisemmat huhut ovat povanneet, että Galaxy Ring tulisi maksamaan Euroopassa 449 euroa.

Lähde: X.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung