ASUSYleinen

ASUS ROG Phone 6 julkaistaan kello 15.00 – katso tilaisuutta täältä!

Julkaisu tapahtuu 5. heinäkuuta.

Asus tulee julkaisemaan uuden ROG Phone 6 -pelipuhelimen tänään kello 15.00 Suomen aikaan. Luvassa pitäisi olla mielenkiintoinen uusi pelipuhelin, joka tarjoaa Asukselle tuttuja pelihenkisiä ratkaisuja. Asus on myös itse vahvistanut joitakin ominaisuuksia jo ennen varsinaista julkaisua.

ROG Phone 6 -puhelimessa on vahvistettu olevan muun muassa Qualcommin tuorein Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri, joka tekee siitä ensimmäisen globaalisti julkaistavan laitteen kyseisellä piirillä. Lisäksi puhelimessa on vahvistettu olevan 165 hertsin virkistystaajuudella varusteltu näyttö. Asuksen mukaan kyseessä on myös kehittyneellä jäähdytyksellä sekä roiskevedenkestävällä rakenteella varusteltu laite.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo ennen julkaisua puhelimesta on nähty myös vuotokuvia sekä muita huhuja, joihin voi käydä tutustumassa tämän linkin takaa. Lisäksi Asus on vahvistanut julkaisevansa tilaisuuden aikana myös muita uusia ROG-tuoteperheen laitteita.

Julkaisutilaisuus alkaa tänään kello 15.00 Suomen aikana. Katso tilaisuuttaa alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta.

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS