OnePlusYleinen

Maksaako odotettu OnePlus 10T näin paljon? Verkkokauppa saattoi paljastaa tietoja hyvissä ajoin ennen julkaisua

OnePlus 10T

OnePlussalta on odotettu loppuvuoden aikana vain yhtä huippuluokan älypuhelinta, joka olisi OnePlus 10T. Puhelimesta on nähty jo aikaisemmin mallinnuskuvia, mutta myös kuultu huhuja tekniikasta. Nähtävästi puhelimen julkaisu on lähenemässä, sillä yllättävä verkkokaupan listaus on saattanut paljastaa nyt esimerkiksi tarkan hinnoittelun.

Amazon on listannut verkkokauppaansa jo nyt poistetun tuotelistauksen OnePlus 10T -puhelimesta. Listaus paljastaa puhelimen 8 + 128 gigatavun version maksavan 799 puntaa, eli noin 933,90 euroa. Todennäköisesti hinta ei pidä paikkaansa, sillä jo nykyinen OnePlus 10 Pro maksaa saman verran Britanniassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Verkkokaupan listaus.

Tuotelistaus paljastaa myös muutamia laitteen yksityiskohtia, joista yksi on Moonstone Black -väriversio. Kyseessä saattaa olla tulevan puhelimen yksi värivaihtoehdoista. OnePlus 10T tulee listauksen mukaan saamaan Qualcommin uusimman Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiri sekä AMOLED LTPS-näyttöpaneelin 120 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi mainittuna on 50 megapikselin kolmoiskamera.

Mainitut tekniset tiedot ovat samanlaisia, joita OnePlus 10T -puhelimeen on myös aikaisemmin huhuttu, joten listaus on saattanut olla oikeasti virallinen, mutta se on mennyt julki selvästi liian aikaisin. OnePlus ei ole kuitenkaan itse edes vihjaillut tulevasta julkaisusta, mutta nähtävästi tulevina viikkoina voidaan kuulla OnePlus 10T -mallista lisätietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmat vuotokuvat ovat paljastaneet puhelimen tarjoavan pitkälti samanlaisen muotoilun kuin OnePlus 10 Pro. Puhelimessa on kuitenkin hieman erilainen toteutus, sillä OnePlus käyttää muovikehystä sekä näyttöpaneeli on tasainen.

Vuotaneiden tietojen mukaan puhelimen muita kohokohtia olisivat 6,7 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, 4800 milliampeeritunnin akku, 150 watin pikalataus sekä 32 megapikselin etukamera. Tarkemmin tuoreimpiin tietoihin OnePlus 10T -puhelimesta voi tutustua aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Rootmygalaxy.net

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Kiina tukee Venäjän murharetkeä Ukrainaan. Kiinalaistuotteiden boikotointi oon viesti siitä, miten täällä ajatellaan. Siksi kannattaa kokeilla mitä muualla maailmassa osataan.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus