ASUSYleinen

ASUS ROG Phone 7 -pelipuhelimet julkaistaan kello 15.00 – katso tilaisuutta täältä!

Asus tulee julkistamaan uudet ROG Phone 7 -sarjan pelipuhelimet tänään globaalisti. Julkaisutilaisuus alkaa kello 15.00 Suomen aikaan, ja se lähetetään suorana YouTuben välityksellä.

Asus on itse jo antanut ensimmäisiä vihjauksia tulevien pelipuhelimien toteutuksesta. Asuksen mukaan ROG Phone 7 -puhelimissa on uusi tyylikäs muotoilu sekä useita innovaatioita sulavamman pelikokemuksen tarjoamiseksi. Muotoilun luvataan perustuvan kontrastiväreihin, joka erottaa sen kilpailijoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimissa on kerrottu olevan huippuluokan suorituskyky, joka tarjoaa ennennäkemättömän nopeuden, kestävän suorituskyvyn ja monipuoliset yhteydet. Asus vahvisti käytössä olevan uusin Qualcommin lippulaivapiiri.

ROG Phone 7 -puhelimiin on lupa odottaa myös uutta jäähdytysjärjestelmää, joka pitää puhelimen viileänä jopa huipputehoilla. Asus kertoo puhelimien saavan myös tähän mennessä sulavimman näytön, ”hirviömäisen” akun sekä uskomattoman eleohjauksen.

Julkaisutilaisuus alkaa tänään kello 15.00 Suomen aikana. Katso tilaisuuttaa alapuolella olevan YouTube-upotuksen kautta.

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:ASUS