ElisaYleinen

Elisan 5G-verkko laajeni Maskuun ja Lapinjärvelle

Elisan logo

Elisan 5G-verkko on avautunut Varsinais-Suomessa Maskuun ja Uudellamaalla Lapinjärvelle. Elisan mukaan uusi mobiiliverkko tuo kuntien asukkaille ja yrityksille lisää tiedonsiirtokaistaa sekä entistä nopeamman mobiiliyhteyden.

Elisan 5G-verkko on nyt saatavilla kaikkiaan 234 paikkakunnalla Suomessa, ja se kattaa yli 87 prosenttia suomalaisten asuinpaikoista. Maskussa 5G-verkko palvelee jo laajalti kunnan keskustan alueella. Lapinjärvellä Elisan 5G on ensimmäisenä saatavilla Porlammin alueella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”Jatkamme Elisan 5G-verkon laajentamista aktiivisesti, ja nyt entistä laadukkaammat mobiiliyhteydet saapuvat myös Maskuun ja Lapinjärvelle. Iso osa Lounais- ja Etelä-Suomen asukkaista sekä yrityksistä on jo siirtynyt 5G-verkon käyttäjiksi. Uudesta teknologiasta on tullut arkipäivää ja sen ansiosta monet jokapäiväiset asiat, kuten etätyö ja -opiskelu, suoratoisto sekä pelaaminen pyörivät erittäin jouhevasti myös mobiiliverkossa”, kertoo Elisan Länsi-Suomen aluejohtaja Juha Laukkanen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

5G-verkko mahdollistaa merkittävästi aiempaa nopeammat mobiiliyhteydet. 5G-verkon kapasiteetti on edeltäjiinsä verrattuna moninkertainen, jonka ansiosta käyttäjiä ja laitteita mahtuu verkkoon huomattavasti enemmän. Suomessa kapasiteetin tarve on erittäin suuri, sillä suomalaiset käyttävät eniten mobiilidataa maailmassa.

Uusien 5G-alueiden sekä muiden Elisan 5G-paikkakuntien peittoalueet löytyvät Elisan sivuilta tämän linkin takaa.

LähdeElisan tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Elisa