ASUSYleinen

ASUS ROG Phone 7 -pelipuhelimien kuvat ja tiedot paljastuivat sertifioinnista – myös lisävarusteet esillä kuvissa

ROG Phone 7 -sarjan puhelimet.

Asus on yksi harvoista valmistajista, joka edelleen tuo markkinoille pelipuhelimia. Yhtiö on vahvistanut julkaisevan 13. huhtikuuta uudet ROG Phone 7 -sarjan älypuhelimet, jotka tulevat viemään pelikokemusta vieläkin parempaan suuntaan. Nyt nettiin on vuodettu uusia kuvia sekä tietoja kahdesta malliston puhelimesta.

Tietojen mukaan Asus on julkistamassa kaksi puhelinta, jotka ovat ROG Phone 7 -perusmalli sekä parempi ROG Phone 7 Ultimate. Myös ROG Phone 7D -puhelimesta on kuultu joitakin huhuja. Puhelimista on vuotanut live-kuvia sertifiointitietokantojen kautta, joten myös muotoilusta on saatu hyvä kuva.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

ROG Phone 7 -sarjan puhelimet näyttävät pitkälti ROG Phone 6 -laitteilta, mutta takaosan suunnittelua on hieman uudistettu. ROG Phone 7 -mallissa on nähtävästi kaksisävyinen viimeistely, jonka yläreunasta näkee myös läpi. ROG Phone 7 Ultimaten takaosassa nähdään Asukselle tuttu LED-näyttöpaneeli.

Vuotokuvissa nähdään myös uusi AeroActive Cooler -lisälaite, jonka pitäisi tehostaa laitteen viilennystä. Kuvat paljastavat myös puhelimelle suunnitellun suojakuoren kahdessa versiossa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Asus ROG Phone 7 -puhelimen teknisistä tiedoista on myös kuultu vuotoja aikaisemmin. Esimerkiksi Kiinasta kantautunut vuoto kertoi puhelimissa olevan 6,78 tuuman kokoinen E4 AMOLED -näyttöpaneeli. Näytössä pitäisi olla Full HD+ -tarkkuus sekä 165 hertsin virkistystaajuus. Tehoista pitäisi vastata Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, jonka rinnalla on jopa 16 gigatavua LPDDR5X-RAM-muistia.

Huhujen mukaan laitteessa olisi 50 megapikselin pääkamera, 13 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 5 megapikselin kolmas kamera. Akun odotetaan olevan kooltaan 6000 milliampeerituntia ja sitä ladattaneen 65 watin teholla. Asus tarjoillee myös Android 13 -käyttöjärjestelmän.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Asus vahvistaa kaikki tiedot ROG Phone 7 -sarjan puhelimista kuitenkin viimeistään 13. huhtikuuta, joten kovin kauaa ei enää tarvitse odotella.

Lähde: Slashleaks.com, Sumahodigest.com (japaniksi), Weibo (kiinaksi) 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Toihan kuulostaa samalta kuin edeltäjänsä 16gb ram malli mutta ainoana erona on toi snapdragonin uudempi sukupolvi ja oletettavasti ja toivottavasti uudempi näytönohjain😂

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS