ASUSYleinen

ASUS vahvisti: ROG Phone 7 -pelipuhelimet esitellään 13. huhtikuuta – tällaisia uudistuksia on luvassa

Asus on tänään vahvistanut uusien pelipuhelimien julkaisun olevan jo aivan nurkan takana. ROG Phone 7 -sarjan laitteet tullaan julkaisemaan globaalisti 13. huhtikuuta järjestettävässä virtuaalisessa tapahtumassa.

Samalla Asus on myös antanut ensimmäisiä vihjauksia tulevien pelipuhelimien toteutuksesta. Asuksen mukaan ROG Phone 7 -puhelimissa on uusi tyylikäs muotoilu sekä useita innovaatioita sulavamman pelikokemuksen tarjoamiseksi. Muotoilun luvataan perustuvan kontrastiväreihin, joka erottaa sen kilpailijoista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimissa on kerrottu olevan huippuluokan suorituskyky, joka tarjoaa ennennäkemättömän nopeuden, kestävän suorituskyvyn ja monipuoliset yhteydet. Asus vahvisti käytössä olevan uusin Qualcommin lippulaivapiiri.

ROG Phone 7 -puhelimiin on lupa odottaa myös uutta jäähdytysjärjestelmää, joka pitää puhelimen viileänä jopa huipputehoilla. Asus kertoo puhelimien saavan myös tähän mennessä sulavimman näytön, ”hirviömäisen” akun sekä uskomattoman eleohjauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi tiedot Asuksen uusista ROG Phone 7 -puhelimista ovat melko vähäisiä. Joitakin huhuja on kuultu, joihin voi tutustua tarkemmin aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa. Kaikki viralliset tiedot puhelimista tullaan kuulemaan kuitenkin huhtikuun puolivälissä.

Lähde: Asuksen tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS