ASUSYleinen

ASUS vahvisti: Kompakti Zenfone 10 -puhelin julkaistaan 29. kesäkuuta – suorituskyvystä vastaa Snapdragon 8 Gen 2

Asus on tänään vahvistanut seuraavan virtuaalisen julkaisutapahtuman, jossa tullaan esittelemään yhtiön uusin Zenfone 10 -puhelin. Tilaisuus järjestetään virtuaalisesti 29. kesäkuuta kello 16.00 Suomen aikaan.

Zenfone 10 -puhelimen kerrotaan olevan tehokas ja kompakti, joka tuo mukanaan markkinoiden tuoreimman järjestelmäpiirin, uudistetun kamerajärjestelmän ja parannetun ohjelmistokokemuksen. Asus lupaa puhelimen tarjoavan myös joukon ”jännittäviä yllätyksiä”.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen vahvistetaan saavan Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiirin, joka on Qualcommin tämän hetken tehokkain piiri. Kuvaajille Zenfone 10:n luvataan sisältävän teknologian, joka varmistaa upeiden valokuvien ja videoiden taltioimisen missä tahansa ympäristössä. Kyseessä on viittaus toisen sukupolven 6-akseliseen gimbal-vakautukseen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Zenfone 10 -puhelimessa luvataan olevan myös entistä enemmän tekoälyominaisuuksia, jotka nostavat käyttökokemuksen uudelle tasolle. Asus on myös vahvistanut puhelimen saavan uusia väriversioita sekä langattoman latauksen.

Asus lähettää tilaisuuden suorana YouTuben kautta, joten Zenfone 10:n julkaisua voi seurata kuka tahansa.

Zenfone 10 -puhelinta koskeviin huhuihin voi tutustua aikaisemmista artikkeleistamme tämän linkin takaa. 

Lähde: Asuksen tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS