AndroidASUSYleinen

ASUS vahvisti: Zenfone 3 -tuoteperhe saa Android 8.0 Oreo -päivityksen ”lähitulevaisuudessa”

Google esitteli myöhään eilen uuden Android 8.0 Oreo -päivityksen, jonka kerrottiin saavuttavan vielä tänä vuonna useiden valmistajien puhelimia. Google listasi, että päivitys tulee saataville muun muassa Essentialin, General Mobilen, HMD Globalin, Huawein, HTC:n, Kyoceran, LG:n, Motorolan, Samsungin, Sharpin ja Sonyn valikoimista löytyville puhelimille. Nyt myös tästä listauksesta ulkopuolelle jäänyt ASUS on ilmoittanut tuovansa päivityksen ”lähitulevaisuudessa” saataville omille puhelimillensa.

ASUS toi hiljattain Suomessa tarjolle liudan uutuuspuhelimiaan ja nyt yhtiön on kertonut virallisella ASUS Suomen Facebook-sivulla ”huippu-uutisia” Zenfone 3 -tuoteperheen käyttäjille. Facebook-julkaisun mukaan Zenfone 3, Zenfone Zoom S ja Zenfone AR tulevat saamaan päivityksen ZenUI 4.0 -käyttöliittymään sekä uuteen Android 8.0 Oreo -käyttöjärjestelmäversioon lähitulevaisuudessa. Asus ei kuitenkaan kerro tarkempaa aikataulua päivitykselle.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

 

Android 8.0 Oreo -päivityksessä uusia ominaisuuksia ovat muun muassa kuva kuvassa ja autofill-ominaisuus, joka muistaa salasanat, nopeuttaakseen kirjautumista sovelluksiin. Lisäksi päivityksestä löytyy parannuksia suojaukseen sekä nopeuteen. Google on lisännyt käyttöjärjestelmäänsä myös 60 uutta emojia. Android 8.0 Oreossa on myös panostettu sovelluksien taustatyöskentelyn vähentämiseen, jotta puhelimien akku kestäisi paremmin. Googlen mukaan uusi Android-versio käynnistyy jopa kaksi kertaa nopeammin kuin mitkään muut Android-versiot. Lisäksi Android Oreo tuo mukanaan Android Instant Apps -tuen, joka tarkoittaa, ettei itse sovelluksia tarvitse enää asentaa.

Lähde: ASUS (Facebook)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android