ASUSYleinen

ASUS Zenfone 11 Ultrasta tuotiin saataville uusi vihreä Verdure Green -väriversio rajoitettuna eränä

Asus esitteli uusimman Zenfone 11 Ultra -puhelimensa maaliskuussa neljässä väriversiossa, mutta nyt valikoima on laajentunut uudella kesäisellä värillä.

Alkuperäiset värit olivat sininen Skyline Blue, musta Eternal Black, harmaa Misty Grey ja sekä oranssi Desert Sand. Uutena värinä valikoimaan on saatu vihreä Verdure Green. Asuksen mukaan uutuusväri on saanut inspiraation New Yorkin Central Parkista.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Zenfone 11 Ultran kaikki väriversiot.

Asus myy uutuusväriä ainakin omassa verkkokaupassa ja sen kerrotaan olevan ”rajoitettu painos”. Myyntiin tuotua kappalemäärää ei ole kerrottu, mutta ainakin vielä vihreää väriä löytyy varastosta suoraan tilattavaksi. Zenfone 11 Ultra on myös alennukessa, sillä normaalista 1090 euron hinnasta saa 140 euron alennuksen, eli laite maksaa enää 949 euroa.

Zenfone 11 Ultra -puhelimessa on 6,78 tuuman LTPO OLED -näyttöpaneeli, Snapdragon 8 Gen 3 -järjestelmäpiiri, 16 gigatavua RAM-muistia sekä 512 gigatavua tallennustilaa. Kamerat ovat myös Zenfone-historian parhaimmistoa, sillä tarjolla on 50 megapikselin kolmoiskamera. Puhelimeen on saatu lisäksi IP68-luokituksen mukainen vedenkestävyys, 5500 milliampeeritunnin akku ja monipuoliset latausratkaisut.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

SuomiMobiilin arvostelun puhelimesta voi käydä lukemassa alapuolella olevan linkin takaa.

LUE MYÖS: Arvostelussa ASUS Zenfone 11 Ultra – Kompaktista massiiviseksi hämmentävällä tavalla

Lähde: ASUS

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS