ASUSYleinen

ASUS Zenfone 7 ja Zenfone 7 Pro saapuvat myyntiin Suomessa 16. syyskuuta 749 euron ja 849 euron hintaan

ASUS Zenfone 7 Pro

Asus on ilmoittanut tänään, että yhtiön jo aikaisemmin julkaisemat Zenfone 7 -malliston huippupuhelimet tulevat myyntiin Suomessa. Zenfone 7- ja Zenfone 7 Pro -puhelimien ennakkomyynti on alkanut tänään 1. syyskuuta ja virallisesti toimitukset alkavat noin kahden viikon kuluttua 16. syyskuuta.

Zenfone 7 -perusmallin 8 + 128 gigatavun muistivariantin kerrotaan maksavan Suomessa 749 euroa ja se on tulossa tarjolle väreissä Aurora Black sekä Pastel White. Puhelimessa on 6,67 tuuman AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on 90 hertsin virkistystaajuus. Tehoista on Zenfone 7 -mallissa vastaamassa Snapdragon 865 -järjestelmäpiiri, johon on yhdistetty Snapdragon X55 -5G-modeemi. Puhelin tarjoaa myös 5000 milliampeeritunnin akun sekä 64 megapikselin kääntyvän kolmoiskameran.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Zenfone 7 Pro on tulossa tarjolle suuremassa 8 + 256 gigatavun muistivariantissa ja hintaa sillä on Suomessa 849 euroa. Tarjolle puhelin tulee samoissa väriversioissa, jotka ovat Aurora Black sekä Pastel White. Zenfone 7 Pro eroaa pikkuvelimallistaan erityisesti suuremmalla muistilla sekä tuoreemmalla ja hieman tehokkaammalla Snapdragon 865+ -järjestelmäpiirillä. Lisäksi Asus on tuonut pro-version kameroihin myös optisen kuvanvakautuksen.

Suomessa molemmat puhelimet ovat saatavilla Verkkokauppa.comin, Elisan ja Gigantin valikoimista. Lisäksi Zenfone 7 -mallisto on ostettavissa Asusin oman verkkokaupan kautta. Tarkemmin molempiin puhelimiin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme.

Lähde: ASUS:n tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:ASUS