AndroidAurora GroupHuaweiYleinen

Aurora Group Finland paljasti tulevan Huawei Mate 20 Pro -puhelimen suojakuoret ja langattoman laturin

Huawei tulee julkaisemaan lokakuun puolivälissä uudet Mate 20- ja Mate 20 Pro -älypuhelimet Lontoossa järjestettävässä julkaisutilaisuudessa. Tulevista Mate 20 -puhelimista on kuultu viime viikkojen aikana lukuisia vuotoja sekä nähty luotettavia vuotokuvia. Tuoreimmat vuodot tarjoaa kuitenkin Aurora Group Finland, joka solmi viime vuonna jakelusopimuksen Huawein kanssa yhtiön lisävarusteista.

Aurora Group on lisännyt sivuillensa Huawei Mate 20 Pro -puhelimen suojakuorien kuvat sekä Huawein julkaisemattoman langattoman laturin tiedot sekä kuvat. Lisäksi sivuilta löytyy tiedot Huawein 128 gigatavun nano-muistikortista (Ultra MicroSD).

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvat suojakuorista eivät paljasta tällä hetkellä enää mitään uutta, mutta vahvistavat Mate 20 Pron kolmoiskameran sekä leveän lovinäytön. Mielenkiintoinen lisävaruste on myös Huawein langaton laturi. Kyseessä on 15W langaton latausalusta jossa on USB-C-tyypin latausliitin. Myös paljastunut nano-muistikortti saattaa antaa vihjauksen siitä, että Mate 20 Prossa tulisi olemaan uudenlainen muistikorttipaikka.

Huawei Mate 20 Pro Smart View Cover

Huawei Mate 20 Pro PU Wallet

Huawei Mate 20 Pro Silicone Cover

Huawei Mate 20 Pro TPU Cover Transparent

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei Nano Memory Card

Huawei Wireless Charger CP60

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aurora Group on kulutuselektroniikan tarvikkeiden johtava jakelija Pohjoismaissa, joten ainoastaan Mate 20 Pron kuorien listauksen takia on luonnollista uskoa, että Pohjoismaissa tullaan myymään ainoastaan kalliimpaa Pro-versiota. Myös viime vuonna Huawei jätti Mate 10 -puhelimen pois Suomen markkinoilta ja toi myyntiin ainoastaan Mate 10 Pron.

Lähde: Aurora Group Finland Oy

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android