GoogleYleinen

Chromecast with Google TV saapuu Suomeen kesäkuussa – hinta 69,99 euroa

Chromecast with Google TV

Google on tänään ilmoittanut Suomessa, että yhtiö tuo myyntiin Googlen Chromecast with Google TV -tuotteen. Google TV:llä varustettu Chromecast kokoaa elokuvat, tv-ohjelmat ja muut eri sovelluksista ja suoratoistopalveluista löytyvät ohjelmat helppokäyttöiseen aloitusnäyttöön. Mukana on myös Chromecastin toivotuin ominaisuus, eli fyysinen kaukosäädin.

Chromecast toi verkosta saatavan viihteen helposti ja edullisesti televisioon, mikä oli täysin uusi ajatus vielä lähes kymmenen vuotta sitten. Tänä päivänä sisältövalikoimaa on enemmän kuin koskaan ja eri sovelluksiin ja palveluihin ripoteltuina itseä kiinnostavaa sisältöä voi olla vaikeaa löytää.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google TV:n käyttöliittymä Suomessa.

Google TV järjestää sisältöä eri sovelluksista ja tilauksista, tarjoaa suosituksia ja kertoo tuoreita sisältöjä. Suomessa mukana tulee sovellusluettelo, jossa on tarjolla yli 6500 muuta helposti asennettavaa sovellusta, kuten YouTube, Netflix, Disney+, Yle Areena, C More Suomi, Ruutu, Viaplay, Prime Video, HBO Max, Apple TV.

Google TV:n käyttöliittymää on helppo selata uudella Chromecast Voice Remote -äänikaukosäätimellä, jossa on omat painikkeet YouTubea ja Netflixiä varten. Lisäksi kaukosäätimessä on Google Assistant -painike, jota painamalla voit pyytää katsottavaksi elokuvia, sarjoja, tyylejä ja musiikkia. Ääniohjauksella voi säätää myös äänenvoimakkuutta, vaihtaa tv-kanavia ja sulkea ja avata television.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Chromecast with Google TV

Chromecast with Google TV kytketään HDMI-porttiin ja piilotetaan television taakse. Chromecast with Google TV toistaa videokuvaa 4K HDR:ssä jopa 60 kuvan sekuntinopeudella, tukee Dolby Visionia poikkeuksellisten värien, kontrastin, kirkkauden ja yksityiskohtien aikaansaamiseksi ja tarjoaa Dolby-äänisisällön HDMI-läpiviennin.

Chromecast with Google TV:n ennakkotilaus alkaa Suomessa 31. toukokuuta Google Storessa 69,99 euron hintaan. Tuote saapuu kauppoihin 21. kesäkuuta. Google Storen ohella jälleenmyyjiksi Google ilmoittaa Gigantin, Clas Ohlsonin, Powerin ja Proshopin.

Lähde: Googlen lehdistötiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google